joi, aprilie 18, 2024
AcasăSportInternationalReal Madrid a trecut la pas de Las Palmas, Barcelona aproape de...

Real Madrid a trecut la pas de Las Palmas, Barcelona aproape de o înfrângere la Sevilla

Fără Cristiano Ronaldo, menajat pentru confruntarea cu Juventus din Champions League, Real Madrid s-a impus fără probleme pe terenul lui Las Palmas în direct la Digi Sport 3. La meciul cu numărul 400 pentru Real, Benzema a purtat banderola de căpitan și a înscris din penalty în victoria cu 3-0 obținută de echipa lui Zidane.

Real Madrid s-a impus cu 3-0 la Las Palmas și rămâne în cursa pentru locul al doilea al clasamentului. Fără Ronaldo, Kroos și Marcelo – menajați – oaspeții au deschis scorul prin Gareth Bale. Benzema a purtat banderola de căpitan la cel de-al 400-lea meci în care a evoluat pentru Real. Francezul a marcat pentru 2-0 din penalty, înainte de pauză. La cinci minute după reluarea jocului, trupa lui Zidane a mai primit o lovitură de la unsprezece metri.

Galezul Bale și-a trecut în cont dubla, iar albii continuă lupta cu Atletico pentru locul al doilea în clasament, care urmează să joace duminică, cu Deportivo La Coruna.

Las Palmas ramâne pe loc retrogradabil, 18, cu 21 de puncte, șase în spatele lui Levante. Las Palmas n-a mai câștigat de șapte meciuri în Primera Division, însă a împiedicat-o pe Barcelona în urmă cu patru etape, scor 1-1.

Catalanii rămân neînvinși după un final nebun. Două goluri intr-un minut!

Barcelona are parte de o nouă deplasare dificilă în Primera Division. Catalanii au jucat  la Sevilla, unde Lionel Messi a fost rezervă și a intrat pe parcursul reprizei secunde la scorul de 2 la 0 pentru gazde.

Partida a fost una disputată cu ocazii de ambele părți. Sevilla deschis scorul în minutul 36 prin Franco Damian Vasquez din interiorul careului mic, după o pasă a lui Correa.

După gol, finalul primei reprize le-a aparținut oaspeților, însă fără să reușească să modifice tabela.

La cinci minute de la reluara părții secunde, Escudero trage tare din interiorul careului, lateral stânga, mingea ajunge la Muriel, care a reluat decisiv din preajma punctului cu var. Umititi a deviat ușor balonul, care a atins bara laterală înainte să intre în poarta lui Ter Stegen, iar gazdele aveau 2-0.

După gol cei de la Sevilla au reușit să își mai creeze câteva ocazii fără să înscrie, iar celebra vorbă din bătrân “ocaziile se răzbune” s-a aplicat și în acest meci.

Pe finalul meciului, când nimeni nu a mai crezut în revenirea oaspețiilor, chiar dacă aceștia atacau într-una. Suarez și Messi au restabilit egalitatea și scorul final.

 

Mai întâi în minutul 88 Suarez reia decisiv din careul mic, iar un minut mai târziu Messi trage din afara careului și egalează cu toată opoziția lui Rico.

 

 

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente