vineri, martie 29, 2024
AcasăSportInternationalRonaldo și Messi au plecat în aceeași zi acasă

Ronaldo și Messi au plecat în aceeași zi acasă

Campioana Europei a părăsit Campionatul Mondial încă din optimi, iar Cristiano Ronaldo (33 de ani) a dat senzaţia că s-ar putea retrage din naţională, prin discursul său de la final, notează prosport.ro.

 

Balonul de Aur a spus că Portugalia va continua să fie una dintre cele mai bune echipe la nivel internaţional şi în anii următori, iar din urmă vor veni jucători tineri care se vor impune în primul 11. CR7 a ţinut de asemenea să le mulţumească coechipierilor şi celor din staff-ul tehnic după înfrângerea cu Uruguay, scor 2-1, scrie prosport.ro

„Nu e momentul să vorbim despre asta acum (n.r întrebat dacă se retrage din echipa naţională). Sunt sigur că echipa naţională va continua să fie una dintre cele mai bune din lume, cu jucători mari şi cu un grup de tineri fotbalişti, care vor avea ambiţia de a câştiga. Portugalia a fost o echipă bună, care a jucat mai bine ca Uruguay în această seară. Acesta este fotbalul, cine înscrie mai multe goluri câştigă. Trebuie să ne felicităm adversarii şi să ţinem capul sus. Am dat totul pe teren, iar eu sunt mândru de echipă, de staff-ul tehnic şi de cei care au muncit mult”, a spus Cristiano Ronaldo la scurt timp după finalul jocului, conform site-ului portughez record.pt, citat de Digi Sport.

 

 

Naţionala Argentinei se află în faţa unui moment de cumpănă, dar şi de tranziţie. Aşa cum a notat şi presa din Argentina, câţiva componenţi de bază ai „pumelor” se vor gândi serios dacă vor mai onora convocările, dar doi dintre fotbalişti au luat deja decizia. După ce Javier Mascherano (34 de ani) şi-a anunţat retragerea, Lucas Biglia (32 de ani) îl va urma.

 

Mijlocaşul central al lui AC Milan a anunţat, după meciul cu Franţa scor 3-4, că se retrage din naţionala Argentinei, punând capăt unei perioade în care a fost selecţionat de 57 de ori şi în care a înscris o singură dată.

Argentina va fi nevoită să revină la următorul Campionat Mondial cu o nouă generaţie, aspect subliniat şi de mijlocaşul care a stat mai mult pe bancă în Rusia, sub comanda lui Sampaoli: „Am evoluat foarte bine până la 2-1. Ăsta e fotbalul! Plecăm cu o mare tristeţe în inimi, pentru că e final de drum pentru mulţi dintre noi. Sper ca cei care urmează să vină la naţională să aibă parte de o presiune mai mică şi să ducă Argentina acolo unde îi e locul. Pentru mine e timpul să fac pasul înapoi. Să fiu sincer va veni o generaţie mult mai talentată decât a noastră şi e timpul ca eu să renunţ”, a declarat Biglia, pentru Fox Sports.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente