joi, aprilie 25, 2024
AcasăSportInternationalScandal uriaș în Portugalia

Scandal uriaș în Portugalia

Scandal uriaș la Lisabona. Benfica acuzată că a așteptat arbitrii cu prostituate! Clubul lusitan, detronat de Porto după ce a cucerit 4 titluri la rând, riscă excluderea din campionat între 6 luni și 3 ani.

Benfica nu are liniște. Scandalul în care e implicat cel mai important club portughez e tot mai mare pe zi ce trece. Multe capete de acuzare sunt îndreptate împotriva șefilor săi. Cele mai amenințătoare: corupție activă și pasivă! Ultimele detalii date publicității din dosarul ”Benficagate” sunt șocante.

Potrivit cotidianului O Jornal Economico, care citează informații divulgate de hackerul lusitan Rui Pinto, conducătorii Benficăi le-ar fi plătit arbitrilor camerele de hotel. În care erau așteptați de prostituate!

Gruparea de pe Da Luz a replicat imediat, susținându-și nevinovăția: ”Menținem aceeași poziție fermă și clară. În proces, nu există fapte care să demonstreze acuzațiile contra noastră. Vom demonta toate aceste absurdități”. Benfica riscă totuși enorm. Echipa ar putea fi exclusă din campionat între 6 luni și 3 ani!

 

Sursa:gsp.ro

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente