sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăSportInternationalSebastian Vettel va pleca din pole-position

Sebastian Vettel va pleca din pole-position

VETTEL_2167181bSebastian Vettel va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei, este cel de-al treilea pole-position din acest sezon pentru pilotul german,după cele din Marile Premii ale Australiei și Malayesiei. Pe lângă faptul că este al treilea pole-position din acest sezon, este a treia oară consecutiv când el va pleca primul la start în Canada. Totodată este cea de a 39-a oară în cariera lui Vettel ca pilot în Formula 1, cand acesta își asigură prima poziție la start. 

Neamțul l-a devastat cu opt sutimi de secundă pe britanicul Lewis Hamilton, însă în ciuda faptului ca acesta are trei pole-uri consecutive în Canada, nu a reușit să câștige niciodată, de fiecare dată britanicul Lewis Hamilton a trecut primul la finalul cursei.

Debutantul Valtteri Bottas, pilotul celor de la Williams, a reușit surpriza calificărilor, acesta a reușit al treilea timp. Al patrulea s-a clasat Nico Rosberg, urmat de Mark Webber și Fernando Alonso care vor pleca din linia a treia.Ultimele minute din partea a doua a calificărilor a fost întreruptă de un steag roșu, deoarece brazilianul Felipe Massa a făcut accident în al treilea viraj.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente