Simona Halep a întrerupt colaborarea cu principalul sponsor 

Publicat la data de17 decembrie 2017 » 580 Views» De: Laurentiu Kira » National, Sport

 

Liderul mondial Simona Halep a întrerupt colaborarea cu sponsorul tehnic Adidas, după ce nu a ajuns la un acord cu firma de echipament sportiv în privința unui nou contract, informează publicația Tennis.life.

 

Conform sursei amintite, Simona Halep a primit o ofertă financiară mult sub așteptările sale și a decis să nu prelungească înțelegerea cu compania germană.

Contactată de Tennis.life, managerul jucătoarei, Virginia Ruzici, s-a rezumat doar la un simplu “nu comentez” și a precizat că va reveni cu detalii când va avea informații suplimentare.

În vârstă de 26 de ani, Simona Halep a început să colaboreze cu Adidas în 2014 și a îmbrăcat pentru prima dată echipamentul de la această firmă la partida de FED Cup cu Serbia, de acum trei ani. Anterior contractului cu Adidas, Halep a purtat echipament Lacoste.

 

Simona Halep a câștigat, vineri, premiul WTA de Favorită a Fanilor în 2017, într-o anchetă realizată de site-ul circuitului profesinist de tenis feminin. Constănțeanca se află de zece săptămâni pe primul loc în clasamentul mondial, poziție pe care va și încheia acest an.

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.