joi, martie 28, 2024
AcasăSportNationalSimona Halep a întrerupt colaborarea cu principalul sponsor 

Simona Halep a întrerupt colaborarea cu principalul sponsor 

 

Liderul mondial Simona Halep a întrerupt colaborarea cu sponsorul tehnic Adidas, după ce nu a ajuns la un acord cu firma de echipament sportiv în privința unui nou contract, informează publicația Tennis.life.

 

Conform sursei amintite, Simona Halep a primit o ofertă financiară mult sub așteptările sale și a decis să nu prelungească înțelegerea cu compania germană.

Contactată de Tennis.life, managerul jucătoarei, Virginia Ruzici, s-a rezumat doar la un simplu „nu comentez” și a precizat că va reveni cu detalii când va avea informații suplimentare.

În vârstă de 26 de ani, Simona Halep a început să colaboreze cu Adidas în 2014 și a îmbrăcat pentru prima dată echipamentul de la această firmă la partida de FED Cup cu Serbia, de acum trei ani. Anterior contractului cu Adidas, Halep a purtat echipament Lacoste.

 

Simona Halep a câștigat, vineri, premiul WTA de Favorită a Fanilor în 2017, într-o anchetă realizată de site-ul circuitului profesinist de tenis feminin. Constănțeanca se află de zece săptămâni pe primul loc în clasamentul mondial, poziție pe care va și încheia acest an.

 

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente