joi, martie 28, 2024
AcasăSportSimona Halep a învins-o pe Svetlana Kuznetova

Simona Halep a învins-o pe Svetlana Kuznetova

Simona_Halep1

Românca s-a impus în fața rusoaicei Svetlana Kuznețova, fostă câștigătoare la Roland Garros și US Open.Simona Halep, care a ajuns pe tabloul principal al puternicului turneu de la Roma, nu i-a dat nicio șansă rusoaicei, pe care a învins-o după două seturi încheiate cu scor identic, 6-1.

Constănțeanca în vârstă de 21 de ani a strălucit pe zgura italiană, făcând un meci aproape perfect. Pentru româncă urmează un meci și mai dificil, împotriva polonezei Agnieszka Radwanska, finalistă la Wimbledon în 2012 și cap de serie 4 la competiția italiană.

Anul trecut, Simona pierduse în primul tur la Roma, în fața americancei Venus Williams.Celelalte românce prezente în primul tur al probei de simplu au pierdut partidele disputate ieri. Sorana Cîrstea a cedat fără drept de apel în fața niponei Ayumi Morita, scor 1-6, 3-6, în timp ce Monica Niculescu s-a înclinat în fața unei alte asiatice, chinezoaica Shuai Peng, scor 6-4, 3-6, 2-6.

La Roma este prezent și Horia Tecău, care va încerca, alături de bielorusul Max Mîrnîi să câștige primul turneu Masters Series. Cei doi sunt cotați cu a cincea șansă la victoria finală. Anul trecut, jucătorul român s-a oprit în semifinale.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente