vineri, martie 29, 2024
AcasăSportLocalSimona Halep face legea la Nurnberg

Simona Halep face legea la Nurnberg

Simona_Halep1Jucătoarea română de tenis va disputa azi finala competiției de zgură din orașul bavarez.Simona Halep a învins-o ieri, în semifinale, pe Lucie Safarova, cu scorul de 6-3, 0-6, 6-2. Victoria din meciul cu cehoaica i-a asigurat româncei prezența în finală, unde o va întâlni pe nemțoaica Andrea Petkovici.

Este a patra finală pe care o dispută constănțeanca în vârstă de 21 de ani. Până acum, fosta campioană la juniori de la Roland Garros a pierdut de fiecare dată meciul decisiv pentru trofeu: de două ori în Maroc, la Fes (2010 și 2011) și anul trecut, la Bruxelles.

Adversara din finala de la Nurnberg este nemțoaica Andrea Petkovici, jucătoare valoroasă care a revenit pe teren după mai multe accidentări. Aceasta a învins-o ieri în semifinale, scor 6-4, 6-3, pe Jelena Jankovici (Serbia).

În Anglia, la Birmingham, Sorana Cîrstea a fost învinsă clar, scor 6-2, 6-1, de croata Donna Vekici, în sferturile de finală ale competiției care se dispută pe iarbă.

La Halle, Horia Tecău și Julian Knowle au ratat finala, după ce au pierdut duelul cu perechea Santiago Gonzalez/Scott Lipsky cu 6-4, 6-4.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente