vineri, aprilie 19, 2024
AcasăSportInternationalSolari a reușit să bată un record vechi de 61 de ani

Solari a reușit să bată un record vechi de 61 de ani

Antrenorul interimar al Real Madridului, Santiago Solari este deja în istoria echipei, acesta a reușit în cele două partide pe care le-a condus să bată un record vechi de 61 ani. Acesta i-a întrecut pe Zinedine Zidane, Jose Mourinho sau Carlo Ancelotti, deoarece a obținut două victorii fără ca echipa sa să primească gol. Acest lucru nu s-a mai întâmplat la Real Madrid din anul 1957, când tot un argentinian, Luis Carniglia, la debutul său nu a luat gol în primele două partide.

 

 

A debutat pe banca tehnică a albilor cu un 4-0 în Cupa Spaniei, în deplasare, cu Mellila şi a învins cu 2-0, acasă, pe Valladolid, în La Liga. În partida de cupă cu Mellila, brazilianul Vinicius Jr a strălucit, oferind două pase de gol, dar Santiago Solari nu l-a mai folosit pe brazilian din primul minut şi în partida de camapionat, în care “galacticii” s-au desprins greu pe final.

 

Primul gol a venit chiar după o fază creată de Vinicius Jr. în minutul 83, la 10 minute după ce a fost introdus în teren, mingea fiind deviată nefericit de Olivas în propia poartă. În cele din urmă, Real Madrid a câştigat cu 2-0.

 

 

Jucătorii Realului au fost huiduiţi de spectator

 

 

Chiar dacă Real Madrid nu a primit gol în cele două partide cu Santiago Solari pe bancă, fanii de pe Santiago Bernabeu au taxat jocul slab al campioanei Europei împotriva celor de la Valladolid. Sergio Ramos, Marco Asensio şi Gareth Bale au fost fluieraţi copios de suporterii madrileni. Singurul care a fost încurajat de fani a fost Vinicius Jr.

 

Santiago Solari nu s-a supărat la finalul meciului pe fanii Realului. Argentinianul e convins că pe Santiago Bernabeu, “galacticii” vor face meciuri mai bune.

 

Într-un sondaj făcut de cotidianul spaniol AS, Vinicius Jr este cerut de fanii Realului ca titular, iar cel care ar urma să fie trecut pe banca de rezerve este galezul Gareth Bale.

 

46 de milioane de euro a costat-o pe Real Madri transferul lui ViniciusJunior de la Flamengo.

 

 

Sursa:digisport.ro

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente