vineri, martie 29, 2024
AcasăSportInternationalTransfer galactic pentru CFR Cluj

Transfer galactic pentru CFR Cluj

”Bun venit, Julio Baptista!

Suntem bucuroși să vă anunțăm că am perfectat transferul lui Julio Baptista, fostul mijlocaș al lui Real Madrid, Arsenal și AS Roma! Fotbalistul brazilian are 112 goluri marcare în întreaga carieră, perioadă în care a bifat 355 de meciuri în toate competițiile și vine în Gruia pentru a ne ajuta în atingerea obiectivelor stabilite! Îi urăm „bun venit” în familia CFR și mult succes în tricoul „alb-vișiniu”!
Bem vindo, Julio!”, se arată în anunțul oficial al celor de la CFR Cluj.

 

CFR Cluj dă o adevărată lovitură pe piața transferurilor! Fostul fotbalist al lui Real Madrid, Julio Baptista, acum în vârstă de 36 de ani, a făcut vizita medicală la Cluj și a semnat cu gruparea din Gruia . Agentul Toni Curea este cel care a intermediat mutarea.

 

Julio Baptista a evoluat ultima dată pentru Orlando City, iar acum este liber de contract. El va ajunge la campioana României prin intermediul agentului Toni Curea, cel care i-a adus pe Julio Cesar la Dinamo și pe antrenorul Lopez Caro la FC Vaslui. Din informațiile Digi Sport, Toni Curea se va ocupa de acum înainte de transferurile jucători străini la campioana Românei.

 

În cariera sa, Julio Baptista a mai evoluat Sao Paulo, Sevilla, Real Marid, Arsenal, AS Roma, Malaga, Cruzeiro și Orlando City. În urmă cu un an și jumătate, cel poreclit „Bestia” decisese să se retragă din fotbal, însă acum este gata să revină pe gazon.

 

Julio Baptista a parafat înțelegerea cu CFR Cluj și este cel mai mare nume care a venit în campionatul românesc. Baptista are 77 de meciuri la Real Madrid, pentru care a reușit 13 goluri, a marcat un gol și în celebrul El Clasico, împotriva Barcalonei. La Arsenal, atacantul are 35 de meciuri și 10 goluri, în timp ce la Sevilla a reușit 43 de goluri în 73 de partide.

36 de ani are Julio Baptista

48 de meciuri în echipa națională are Julio Baptista

5 goluri la națională are Baptista

 

Și presa internațională a notat acest transfer.

 

„Nu a mai jucat pentru un club profesionist din ianuarie 2017 și acum a semnat cu CFR Cluj, echipa care activează în prima ligă a României”, au titrat francezii de la L’Equipe.

În Spania, acolo unde brazilianul a făcut carieră, publicația Marca notează: „Atenție! Julio Baptista a revenit în fotbal la 36 de ani! Brazilianul a ajuns la un acord cu echipa CFR Cluj. În Spania a evoluat pentru Real Madrid, Sevilla și Malaga”.

 

Până și presa americană a tratat cu interes mutarea „Bestiei” în Ardeal.”Julio Baptista a semnat cu un club european. CFR Cluj, de patru ori campioană a României, a anunțat oficial transferul brazilianului. Ultima oară evoluase pentru Orlando City, în MLS”, notează Fox Sports.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente