joi, aprilie 18, 2024
AcasăSportNationalUn nou patron a preluat Rapid

Un nou patron a preluat Rapid

504987-496556-495948-coposGeorge Copos a anunțat că va vinde clubul din Giulești omului de afaceri Nicolae Cristescu. Atât Copos, care a reușit să revitalizeze formația Rapid București începând cu mijlocul anilor ’90, cât și noul investitor al „feroviarilor”, Nicolae Cristescu, au confirmat tranzacția, care va fi perfectată în zilele care urmează.

„Eu am făcut totul, inclusiv să vin cu bani de acasă. Eu cred că domnul Cristescu va fi noul patron al clubului Rapid. Eu nu mai sunt. Mă bucur că Rapidul o să revină unor oameni care iubesc foarte mult această echipă. Sunt oameni foarte serioși și responsabili, am dat mâna cu ei. Eu am preluat un credit de 2 milioane de euro, iar dânșii preiau acum în total cred că 2,2 milioane. Baza Pro Rapid, palmaresul și toate celelalte vor fi la dispoziția dânșilor”, a declarat Copos, citat de Mediafax.

Și Nicolae Cristescu s-a declarat mulțumit în urma discuțiilor și a anunțat că s-a înțeles cu Copos, iar de vineri sau luni va deveni, oficial, patronul echipei Rapid București.

„Sută la sută voi prelua clubul. Ne-am înțeles! Vineri vom semna actele, totul a fost pus la punct. Sunt extrem de încrezător că situația se va rezolva. Drept dovadă, miercuri sau cel târziu joi voi plăti datoriile clubului către jucători. E un risc pe care mi-l asum. Dacă nu se finalizează tranzacția, asta e, pierd toți banii”, a explicat Cristescu, pentru „Gazeta Sporturilor”, menționând că George Copos „este cel mai pervers negociator, nu cel mai dur”.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente