joi, aprilie 25, 2024
AcasăSportInternationalVictorie la debut pentru Ronaldo

Victorie la debut pentru Ronaldo

Cristiano Ronaldo a avut parte de un debut nebun la Juventus. Campioana Italiei a tremurat serios la Verona, unde s-a impus abia pe final în faţa lui Chievo, după ce a revenit de 1-2.

Portughezul, transferat de la Real Madrid pentru 105 milioane de euro, a avut câteva şanse de a-şi începe aventura în Serie A cu gol, dar portarul gazdelor, Stefano Sorrentino, a prins o zi mare şi l-a blocat de fiecare dată pe starul de 33 de ani. Cu toate acestea, cvintuplul Balon de Aur nu şi-a ascuns satisfacţia la finalul partidei de pe Bentegodi.

 

„Fericit pentru prima victorie în tricoul lui Juve”, a scris Ronaldo pe Twitter, alături de o fotografie din timpul meciului.

 

Deşi Cristiano nu a înscris, antrenorul bianconerilor, Max Allegri, a fost mulţumit de contribuţia pe care lusitanul a adus-o la succesul obţinut dramatic de echipa sa.

 

„S-a descurcat bine la debut, îmi pare rău doar că nu a marcat. Însă a colaborat bine cu echipa, ţinând cont că e aici doar de 7 zile. A şutat mult, a apărut între linii, dar nu a fost servit în unele ocazii.

 

Se vede că e un jucător diferit. Am fost surprins de felul în care s-a pus în slujba echipei, iar la final era foarte fericit pentru victorie. A făcut un meci bun, dar l-a avut în faţă pe Sorrentino”, a spus Allegri.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente