joi, martie 28, 2024
AcasăSportLocalVizită supriză pentru echipa Olimpiei la antrenament

Vizită supriză pentru echipa Olimpiei la antrenament

Joi, la antrenamentul Olimpiei MCMXXI, jucătorii au avut din nou parte de o surpriză: aflat în refacere, Attila Mandi, fost jucător al Olimpiei a ținut să  viziteze și să le mulțumească pentru faptul că au fost alături de el în momentul greu care l-a încercat de curând. Staff-ul echipei a declarant că s-au bucurat de vizită și că au observant că starea lui de sănătate s-a îmbunătățit.

De asemenea aceștiau au spus că sunt încântați să vadă că moralul nu i-a fost zdruncinat si că a rămas același OM optimist pe care îl știau de atâta vreme, și i-au propus să se alăture proiectului lor. Acesta a promis că, atunci când starea de sănătate îi va permite, se va implica alături de noi în viitorul Olimpiei MCMXXI.

 

 

Tombolă pentru o minge cu semnăturile jucătorilor

Cine nu și-ar fi dorit o minge cu autograful unui Keiser, Prodan, Helvei, Both, Bathory, Tăbăcaru…? Toți ne-am fi dorit să avem o amintire de la cei care de-a lungul timpului au apărat culorile Olimpiei. Pentru că timpul nu îl putem da înapoi, dar putem să vă oferim prezentul și viitorul Olimpiei, ne-am gândit ca la fiecare meci jucat „acasă” să organizăm câte o tombolă în cadrul căreia premiul să fie o minge Joma (galben albastră bineînțeles) cu autografele jucătorilor și ale staff-ului tehnic. Tichetele de tombolă vor fi acordate celor care donează minim 5 lei, extragerea urmând a fi făcută la finalul meciului.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente