Zinedine Zidane pregătește noul Real Madrid

Publicat la data de14 aprilie 2019 » 130 Views» De: Laurentiu Kira » International, Sport

Zidane vrea să contruiască un noul Real Madrid galactic, doar că de data aceasta vrea să fie cu mai mulți mușchi și mai tehnic. Se zvonesc două nume, care ar putea fi țintele madrilenilor în noul sezon, Eden Hazard de la Chelsea și Paul Pogba de la Manchester United.

 

Perez i-a dat putere absolute antrenorului francez pentru a scoate echipa din criza cu care se confruntă în prezent. Acum, rămâne de văzut dacă puterea pe care antrenorul francez o are “pe hârtie” se va transpune și în practică.

 

Primul transfer al lui Zidane s-a făcut deja: Militao, fundașul celor de la Porto, a ajuns la Madrid în schimbul a 50 de milioane de euro. Eden Hazard pare și el aproape să ajungă pe Bernabeu, mai ales că înțelegerea sa cu cei de la Chelsea expiră în 2020.

 

 

Totuși, marea dilemă din această vară pentru Zidane va fi reușirea transferului lui Paul Pogba, un jucător pe care Perez nu l-a dorit în 2016. Antrenorul francez vrea mai multă putere pentru echipa sa la mijlocul terenului, iar acesta este de părere că mijlocașul francez al celor de la Manchester United, iar putea ajuta cu acest lucru.

 

Dincolo de faptul că va face echipa mai puternica, Zidane vrea să obțină și mai multe goluri, chiar dacă numărul 9 îi va rămâne lui Benzema, pentru că atât Pogba, cât și Hazard au o medie de 0,25 de goluri pe meci la actualele lor echipe de club.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.