Acasă Locale Stiri Satu Mare 120 de persoane în grija Centrului de Îngrijire și Asistență „Șansa”

120 de persoane în grija Centrului de Îngrijire și Asistență „Șansa”

Îngrijirea adulților cu handicap este una dintre activitățile de bază ale Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului Satu Mare. Centrul de Îngrijire și Asistență „Șansa” găzduiește, în prezent, 120 de persoane, cu vârsta între 19 și 93 de ani. În ultima perioadă au fost efectuate lucrări de reabilitare a clădirii instituției: au fost renovate spălătoria și spațiul de locuit și a fost achiziționată o nouă mașină de spălat. Au fost înființate, de asemenea, un cabinet stomatologic pentru pacienții centrului, o bucătărie proprie, o sală pentru fizioterapie și o croitorie. Mulți dintre locatarii centrului nu au familie, „Șansa” fiind pentru ei singura oportunitate de a avea un loc stabil.

- Advertisment -

Cele mai populare

Bei cafea?!Traiești mai mult.

Iubitori ai cafelei, bucurați-vă. Noile studii sugerează că cei care beau două- trei cești de cafea pe zi...

Indigestia.Tratamente naturiste.

Indigestia apare cel mai frecvent în urma meselor copioase, bogate în grăsimi sau greu de digerat, sau din cauza alimentelor prea rapid ingerate.

Studenţii cer scăderea taxelor de şcolarizare

Începutul noului an universitar îi nemulțumește pe studenți. Teodor studiază Dreptul la Universitatea din Bucureşti. Anul trei de...

Alpiniști Români ne poartă pe cărări nebătătorite prin țară.

Horia Colibăşanu: Creasta nordică a Făgăraşului, munţii Retezat şi Cheile Nerei sunt locuri deosebite, comparabile cu destinaţii din Europa, cu Alpi .

Comentarii recente