sâmbătă, iulie 20, 2024
AcasăLocale2.000 pachete țigări de proveniență Ucraina depistate de politisti careieni

2.000 pachete țigări de proveniență Ucraina depistate de politisti careieni

patrula-politisti-satu-mareIn data de 15 iulie a.c., N.Florin, de 30 ani, din Livada, în timp ce conducea un autoturism VW Passat pe raza localității Carei a fost oprit în trafic de polițiștii Secției 7 de Poliție Rurală Carei. Cu ocazia controlui efectuat de către polițiști, în portbagajul autorismului au fost găsite 2.000 pachete țigări de proveniență Ucraina. Autoturismul a fost indisponibilizat iar susnumitul a fost reținut 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunii asimilată de contrabandă.

În urma extinderii cercetărilor de către polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor, în data de 16 iulie a.c., au fost emise, de către Judecătoria Satu Mare, două mandate de percheziție la domiciliul învinuitului și la Societatea comercială unde este asociat unic.

Polițiștii au procedat la punerea în executare a celor doua mandate de perchezitie. Cu această ocazie au fost ridicate urmatoarele bunuri : 1400 litri motorina , suma de 12 000 lei , si aparatura electronica in valoare de 2200 lei. De asemenea a fost indisponibilizata autoutilitara VW LT, propietatea susnumitului, în interiorul careia s-a gasit cantitatea de 235 litri bauturi spirtoase si 30 litri aditivi de preparare a bauturilor alcoolice.

Cercetările continuă cu autorul în stare de libertate.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente