Acasă Locale Stiri Satu Mare 300 de angajați din Ministerul de Interne, infectați cu COVID-19

300 de angajați din Ministerul de Interne, infectați cu COVID-19

Aproape 300 de angajați ai Ministerului de Interne sunt infectați cu noul coronavirus. Majoritatea dintre cei contaminați sunt polițiști.

Sindicatul de poliție EUROPOL susține că 161 dintre persoanele infectate sunt, în aceste momente, internate în spital. Cea mai mare parte dintre cei infectați sunt polițiști care s-au aflat în linia întâi iar riscul de infectare a fost iminent.

Potrivit datelor primite de la MAI, aproape 3.200 angajaţi sunt în autoizolare sau în carantină, iar după acestă perioadă se vor întoarce din nou la muncă.

Sindicaliştii spun că şi poliţiştii ar fi trebuit să beneficieze de stimulent de risc, așa cum a fost acordat medicilor din linia întâi.

- Advertisment -

Cele mai populare

Germania aprobă ca alternativă la vaccin, tratamentul administrat lui Donald Trump

Germania va deveni prima ţară din Uniunea Europeană care va folosi acelaşi tratament experimental anti-COVID administrat fostului preşedinte american Donald Trump, a...

„Nouă, creștinilor, nu Covid-19 ne-a schimbat viața, ci întâlnirea cu Hristos”

Da, suntem martorii unei molime care stăpânește pământul și care ne însingurează dar, lăsându-ne copleșiți de gravitatea acestei întâmplări, pare că am...

Usturoiul chinezesc, albit cu clor și plin de pesticide

Usturoiul chinezesc nu este nici pe departe un aliment sănătos. Află ce toxine conţine şi cum îl poţi depista în supermarket!

Israelul interzice traficul aerian internaţional de pasageri, începând de luni seara

Israelul va interzice traficul aerian internaţional de pasageri, începând de luni seara, timp de o săptămână, în încercarea de a opri răspândirea...

Comentarii recente