Acasă Locale Stiri Satu Mare 31 martie data limită pentru plata impozitelor cu bonificație

31 martie data limită pentru plata impozitelor cu bonificație

Direcția de Impozite și Taxe Locale Satu Mare informează contribuabilii că termenul scadent pentru plata impozitelor şi taxelor locale aferente primului semestru este 31 martie 2019. Având în vedere că, ultima zi de plată este o zi nelucrătoare, termenul scadent se prelungeşte până în 1 aprilie 2019 inclusiv.

Contribuabilii care achită integral impozitele pentru anul 2019, până la data 1 aprilie, beneficiază de bonificaţia de 10%.

Impozitele se pot achita la casieriile Direcției de Impozite și Taxe Locale ( Piața Romană), la casieriile situate la etajul IV din incinta Centrului Comercial Someşul sau online pe platforma www.ghișeul.ro

Persoanele care au primit Decizia de Impunere pentru anul 2019 prin intermediul poştei electronice şi au achitat integral impozitele, nu au nici o obligație de plată către bugetul local pentru anul 2019.

- Advertisment -

Cele mai populare

Bei cafea?!Traiești mai mult.

Iubitori ai cafelei, bucurați-vă. Noile studii sugerează că cei care beau două- trei cești de cafea pe zi...

Indigestia.Tratamente naturiste.

Indigestia apare cel mai frecvent în urma meselor copioase, bogate în grăsimi sau greu de digerat, sau din cauza alimentelor prea rapid ingerate.

Studenţii cer scăderea taxelor de şcolarizare

Începutul noului an universitar îi nemulțumește pe studenți. Teodor studiază Dreptul la Universitatea din Bucureşti. Anul trei de...

Alpiniști Români ne poartă pe cărări nebătătorite prin țară.

Horia Colibăşanu: Creasta nordică a Făgăraşului, munţii Retezat şi Cheile Nerei sunt locuri deosebite, comparabile cu destinaţii din Europa, cu Alpi .

Comentarii recente