marți, aprilie 30, 2024
AcasăsusSuspecți de furt, depistați de polițiști

Suspecți de furt, depistați de polițiști

Mai multe cazuri de furt, reclamate prin plângeri la Poliție, au fost soluționate marți de polițiștii de siguranță publică și de cei din cadrul Secțiilor de Poliție Rurală.

Spre exemplu, o educatoare din Lelei i-a anunțat pe polițiștii Postului de Poliție Hodod, că din curtea grădiniței au fost tăiați și furați puieți de brad. Polițiștii i-au găsit în scurt timp pe cei suspecți, doi localnici de 36 și 25 de ani, Tunde G. și Ciprian G., reușind să recupereze totodată și bunurile furate.

Tot marți, o altă sătmăreancă s-a deplasat la Secția 1 Poliție Satu Mare și a reclamat că o prietenă, pe care a primit-o în casă, i-a furat o brățară din aur. Femeia le-a relatat polițiștilor că a lipsit pentru câteva minute din locuință, rugând-o pe prietenă să stea cu fiul său de 10 luni. În acest timp însă, suspecta a furat brățara din aur pe care băiețelul o purta pe mână.

Polițiștii au găsit și locația în care femeia a amanetat bijuteria pentru a face rost de bani, Floare B. fiind anchetată acum pentru furt calificat.

Un alt caz a fost soluționat de polițiștii Secției 8 Gherța Mică Poliție Rurală, cu sprijinul criminaliștilor. Un localnic din Valea Seacă a anunțat că a surprins un hoț în casa fetei sale, plecată la muncă în străinătate. Bărbatul avea grijă de locuință în perioada în care fiica sa lipsea, iar într-o seară, în momentul în care a intrat în casă a văzut silueta unei persoane care a sărit pe geam și a fugit, reușind să scape. Inițial, a bănuit că respectiva persoană venise la furat, însă verificând lucrurile de valoare deținute, a constatat că nu lipsește nimic.

Polițiștii l-au găsit pe tânărul surprins în casă, un consătean de 20 de ani, care a declarat că își căuta doar un loc unde să se adăpostească, fără a avea intenția de a fura bunuri. Dan C. este anchetat acum pentru comiterea infracțiunii de violare de domiciliu, neavând permisiunea proprietarilor de a pătrunde în locuința ce nu-i aparținea.

2 COMENTARII

Comentariile sunt închise.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente