marți, aprilie 30, 2024
AcasăsusRecepție la extinderea iluminatului public pe străzile Ganea și Ambudulu

Recepție la extinderea iluminatului public pe străzile Ganea și Ambudulu

În data de 17.01 a avut va avea loc recepția tehnică la terminarea lucrărilor pentru obiectivul de investiție Extindere iluminat public pe străzile Municipiului Satu Mare”.

Proiectant: S.C.F.I.S.E. Electrica Serv S.A. – S.I.S.E. Transilvania Nord, Agenția de Întreținere și Servicii Energetice Satu Mare; executant: Elicon Impex S.R.L; autorizație de construire nr. 28/07.02.2013; lucrările au început în data de 21.08.2013, iar finalizarea lucrărilor executate în baza contractului a avut loc în data de 31.12.2013, valoarea lucrărilor executate în baza contractului de lucrări este de 245.926,06 lei cu TVA; scopul: Asigurarea iluminatului public în Municipiul Satu Mare.

Obligația autorităților locale este de a asigura utilități tuturor locuitorilor, în acest scop este necesară extinderea rețelei de iluminat stradal pe străzile municipiului cu ocazia construirii noilor parcări și a sistematizării următoarelor locații: strada Gheorghe Bulgăr, strada Paskandi Geza, strada Victoriei, strada Teleki Blanka, strada Mușețel din Micro 16 – parcare, strada Armoniei din Micro 16 – parcare, Aleea Pompierului din Micro – 16 parcare, Aleea Constelației din Micro 16 – parcare, strada Aurora din Micro 16 – parcare, strada Petru Bran – între strada Brâncoveanu și strada Petofi Sandor, Aleea Nufărului din cartierul 14 Mai 1970, strada Ambudului – parcare, curtea interioară a imobilelor situate pe strada Lucian Blaga bl. CU2 – CU14, CG1 – CG5 și strada Ganea.

Calitatea lucrărilor efectuate a fost verificată în permanență de dirigintele de șantier, dar și de reprezentanți ai Primăriei Municipiului Satu Mare.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente