marți, aprilie 30, 2024
AcasăsusProiectul „Seri Pozitive”. Tema lunii Februarie: ”Memoria apei”

Proiectul „Seri Pozitive”. Tema lunii Februarie: ”Memoria apei”

Proiectul „Seri Pozitive” este inițiat de Asociația Schimbare Pozitivă din Cluj cu scopul de a crea un cadru de întâlnire și împărtășire de informații pe teme bine definite conduse de oameni cu experiență.

Participând la astfel de întâlniri poți găsi soluții la problemele care te frământă, poți socializa și cunoaște oameni noi și poți chiar lega prietenii. Întâlnirile din Satu Mare sun conduse de către Delia Danea – psiholog și trainer, iar invitații sunt oameni din comunitate care te pot inspira să faci și tu schimbări pozitive în viața ta.

Tema lunii Februarie: ”Memoria apei”

Apa este cea mai comună substanță întâlnită pe pământ. Este elementul cel mai pur, cel mai simplu și la îndemâna oricui. Dar cunoaștem oare secretele acestui element extraordinar? Pentru mulți dintre voi ideea că apa are memorie este o informație nouă și surprinzătoare. Da! Apa are memorie și poartă informație.

Sunt Corina Mihaela Șereș și dacă v-am trezit curiozitatea vă invit cu mare drag să participați la această ”Seară Pozitivă” de unde sper eu că veți pleca îmbogățiți cu informații noi și utile. Căutarea spre inima mea a început în anul 2000 odată cu plecarea în neființă a celui care a fost tatăl meu, confidentul meu, prietenul meu, umărul pe care puteam să plâng, brațele atât de pline de iubire! Odată cu plecarea lui, a început lungul șir al de ce-urilor? Am început să culeg informații despre Tehnica radiantă – gradele I și II, Cursuri de yoga unde am învățat taina meditației și a introspecției interioare și tehnci de respirație, Reiki Usui – gradele I și II, Radiestezie E.F.T – sau Tehnica eliberării emoțiilor, Conectare și vindecare cu Îngeri – practician, Elohimii Emanației Divine – inițiere, Dolphin Reiki –inițiere, Karuna Reiki- autodidact- practician, Citiri cu Cărțile Oracol – autodidact-practician, Formator de formatori (administrator) și nu în ultimul rând sunt consilier juridic, absolventă a Facultății de drept din cadrul Universității Babes- Bolyai Cluj Napoca. Bineînțeles că bulgărele de zăpadă încă nu s-a oprit, acumulează în continuare noi și noi informații cu dorința nemărginită de a dărui cu iubire și recunoștință tuturor acelora care vor dori să pășească alături de mine pe drumul cunoașterii.

Vom discuta în prima parte a serii despre apă, despre ”Memoria apei” mai exact, iar partea a doua a acestei seri fiind rezervată unei surprize, sper eu, placută pentru toată lumea.

Vă așteptăm cu drag marți 11 februarie 2014 de la ora 18 la o nouă Seară Pozitivă. Locul de desfășurare este sediul Asociației Consult Scolari, str. Aurel Vlaicu, Nr. 151.

Înscrierile se fac accesând link-ul: :http://schimbarepozitiva.ro/memoria-apei/

La sfârșitul întâlnirii, participanții sunt invitați să lase o DONAȚIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Însă, nu lăsa banii să te împiedice să vii la aceste seri. Setează-ți intenția și toate se vor aranja pentru tine. 

Partenerii Serilor Pozitive Satu Mare sunt: Asociația Consult Scolari, Jurnalul de Nord Vest, Jurnalul de Satu Mare, Sătmăreanul, SM Live, Revista Zile și Nopți Satu Mare și Asociația pentru Copii și Tineri ACT4U.

Persoana de contact: Delia Danea – Psiholog&Trainer, coordonator proiect Seri Pozitive Satu Mare, telefon 0745 – 612899, e-mail: [email protected]

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente