marți, aprilie 30, 2024
AcasăLocaleStiri Satu MareInfracțiuni la regimul rutier

Infracțiuni la regimul rutier

3 persoane au fost depistate ieri în timp ce comiteau infracțiuni la regimul circulației.

Luni, în jurul orei 15.00, polițiștii rutieri negreșteni au identificat în tarfic pe strada Mihai Eminescu din localitate , autoturismul marca Ford , înmatriculat în Italia , care era condus de către Pamela S.În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că autoturismul nu avea drept de circulație pe teritoriul tării noastre.

În acest caz se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul înmatriculat în alt stat fără drept de circulație pe teritoriul României.

Tot ieri, pe raza localității Negrești Oaș , polițiștii rutieri au depistat în trafic pe strada Victoriei, autoturismul marca Renault , înmatriculat în Spania , la volanul căruia se afla un maramureșean, în vârstă de 38 de ani. În urma controlului efectuat s-a constatat faptul că autoturismul era radiat din circulație.

Oamenii legii efectuează cercetări privind comiterea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Polițiștii Serviciului Rutier au identificat luni ,  în trafic,  pe Ioan O., în vârstă de 44 de ani, care conducea autoturismul marca Ford pe DN 1C între localitățile Livada și Ciuperceni . În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat, i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibație alcoolică peste limita legală.

În toate cele trei cazuri persoanele sunt cercetate în stare de libertate.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente