marți, aprilie 30, 2024
AcasăLocaleStiri Satu MareAvocatul Poporului susține audinețe joi în Satu Mare

Avocatul Poporului susține audinețe joi în Satu Mare

Reprezentantul Biroului Teritorial Oradea al instituției Avocatul Poporului va susține audiențe joi, 11 decembrie, 2014, de la ora 11,30 în sala XXI, la parterul Palatului Administrativ din Satu Mare.
Se poate adresa instituției Avocatul Poporului orice persoană fizică care se consideră lezată într-un drept al său de către o autoritate publică, cu excepția autorității judecătorești.
Petiția adresată Avocatului Poporului trebuie să cuprindă informații complete referitoare la datele de identificare ale persoanei lezate(nume, prenume, domiciliu), drepturile și libertățile încălcate, faptele invocate, descrierea lor, autoritatea reclamată, dovada întârzierii sau refuzul administrației publice de a soluționa cererea, mențiunea obligatorie dacă petiția face obiectul unei cauze aflate pe rolul instanței judecătorești sau dacă a format obiectul unei judecăți, precizarea autorităților publice care au fost sesizate anterior. Totodată, la cerere se anexează actele doveditoare(în copie).
Înscrierile la aceste audiențe se pot face prin intermediul consilierului cu relații publice din cadrul Instituției Prefectului, la numărul de telefon 0261-713.120 sau prin e-mail la [email protected].

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente