marți, aprilie 30, 2024
AcasăLocaleStiri Satu MarePoliția ne informează !

Poliția ne informează !

politia satu mare

Vătămare corporală din culpă

La data de 04 mai 2015, orele 16.00, polițiștii Secției Petrești au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 despre faptul că pe raza localității Scărișoara Nouă, județul Satu Mare a avut loc un incident.
Din cercetările efectuate a rezultat faptul că un Ioan P. în timp ce efectua lucrări agricole pe un teren situat pe raza localității Scărișoara Nouă, cu un tractor care avea atașată o mașină de împrăștiat îngrășăminte, ar fi verificat dacă aceasta mai are îngrășăminte, în timp ce era în funcțiune, iar în momentul verificării bărbatul ar fi alunecat și ar fi căzut fiind lovit de o piesă a acestei mașini, provocându-i leziuni.
Victima a fost transportată la Spitalul Județean Satu Mare în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.
În acest caz se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii vătămare corporală din culpă.

Mandat european de arestare executat

În cursul zilei de ieri la Punctul de Trecere a Frontierei Petea a fost depistat un un tânăr în vârstă de 20 de ani care figura ca urmărit internațional.
Oamenii legii au stabilit că pe numele lui Alexandru G. a fost emis un mandat european de arestare, pentru comiterea infracțiunii de furt pe teritoriul Austriei.
Polițiștii de investigații criminale sătmăreni au prezentat persoana Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Oradea, fiind întocmită documentația în vederea extrădării.


Infracțiuni de lovire

Luni, în jurul prânzului, polițiștii de ordine publică sătmăreni au fost sesizați despre faptul că pe strada Horea din municipiul Satu Mare o persoană ar fi fost agresată.
Oamenii legii au stabilit în urma verificărilor efectuate că un tânăr în vârstă de 28 de ani, pe fondul consumului de alcool și a unor neînțelegeri mai vechi l-ar fi lovit pe vecinul său Carol R. cu o sticlă la nivelul capului și i-ar fi aplicat o lovitură cu pumnul.
Victima a fost transportată la unitatea medicală în vederea acordării îngrijirilor medicale necesare, însă nu a fost necesară rămânerea sub supraveghere medicală.
Și polițiștii Secției Negrești au fost solicitați să intervină la un caz de lovire, azi-noapte , pe raza localității Racșa, județul Satu Mare.
La fața locului oamenii legii au constatat că Marcel N. ar fi fost lovit cu pumnul în zona feței și a pieptului de către Gheorghe P. Incidentul s-ar fi produs pe fondul unor neînțelegeri personale.
Victima a fost transportată la Spitalul Negrești Oaș în vederea acordării îngrijirilor medicale însă, nici în acest caz nu a fost necesară rămânerea sub supraveghere medicală.
În ambele situații au fost întocmite dosare penale și se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe.
Persoanele sunt cercetate în stare de libertate.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente