marți, aprilie 30, 2024
Acasăinterviu JurnalInterviu cu Iojiban Daiana Monica: ''Cea mai mare bogăție a unui om...

Interviu cu Iojiban Daiana Monica: ”Cea mai mare bogăție a unui om este sufletul”

11310860_1096725153676938_739748343_oPentru început poți să-mi spui câteva lucruri despre ține?
Mă numesc Iojiban Daiana Monica, am 17 ani și sunt elevă la Colegiul Național „Ioan Slavici” , profil științe sociale. Sunt o fire înțelegătoare, ambițioasă și sinceră.

Cum trebuie să arate pentru tine băiatul ideal?
În opinia mea, băiatul e acela alături de care te simți fericită și în siguranță. Mi-aș dori să fie galant, cu bun simț, inteligent cu simțul umorului. Evident mi-ar plăcea să fie înalt și să îmi fie alături în momente dificile.

11121944_1096725133676940_1416412651_nCum comentezi expresia ,,a fi om e lucru mare, să fii domn e o întâmplare”!?
Într-adevăr, omenia nu o are oricine. În zilele noastre statutul social a devenit mult mai imporant decât calitățile morale.

Toți ar trebui să fim mai întâi oameni , în adevăratul sens al cuvântului adică să fim cinstiți și corecți.

Cea mai mare bogăție a unui om este sufletul. Oamenii sunt atât de dornici a dobândi ”bogații” încât uită să trăiască cu adevărat, uită să se bucure de lucruri care îi fac cu adevărat fericiți, că de exemplu familia .

De ce crezi că tot mai mulți tineri cad în patima drogurilor?
Tot mai mulți tineri cad în patima drogurilor deoarece ei consideră că prin acestea vor trece mai ușor peste probleme , însă se înșeală .

Aceste persoane nu au un suport familial puternic și prieteni care să le spună că nu este bine ceea ce fac. Probabil și anturajul îi influențeză într-o oarecare măsură însă , trebuie să învețe să spună „nu” acestor patimi.

Crezi în dragoste la prima vedere? De ce ?
Dragoste la prima vedere? Hmm… nu cred că te poți îndrăgosti de o persoană la prima vedere. Consider că e nevoie de timp , pentru a te putea îndrăgosti de aceea persoană . Timp în care să ajungi să îi cunoști toate calitățile și toate defectele , urmând ca mai apoi să ajungi să te îndrăgostești de caracterul și sufletul acelei persoane.

11334358_1096725160343604_20735446_nCe hobby-uri ai?
Îmi place să petrec cât mai mult timp cu familia și prietenii mei, să ascult muzică, să mă plimb și să călătoresc. Pe lângă toate acestea hobby-ul meu este și modelingul , ador să fac poze și să defilez pe scenă prezentând cele mai noi colecții ale designerilor.

Pot spune că datorită modelingului am trecut peste timiditatea pe care o aveam la început , am devenit mult mai îndrăzneață și încrezătoare.

Ce apreciezi cel mai mult la un om și ce nu?
Cel mai mult la un om apreciez bunătatea , respectul și sinceritatea.

Îmi plac oamenii cu bun simt și care ar face orice doar să te vadă fericită, care te încurajează mereu și e alături de tine și la rău dar și la bine . Detest falsitatea, ipocrizia și minciuna.

Ce înseamnă Satu Mare pentru tine?
Satu Mare pentru mine este un loc de suflet, este orașul în care am copilărit și în care trăiesc . Locul în care am legat prietenii , locul în care am râs sau am plâns, locul în care mereu m-am ridicat și am mers mai departe indiferent de situație.

Cât crezi că pot conta banii în ziua de azi?
Banii contează, destul de mult în ziua de azi. Din păcate au devenit atât de importanți încât uităm să ne bucurăm de lucrurile care nu pot fi cumpărate , care pot spune că sunt cele mai importante în viața unui om. Chiar dacă ai destui bani nu îți poți cumpără sănătatea, fericirea sau liniștea sufletească.

Crezi că o lume condusă de femei ar fi mai bună?
Da, sunt de părere că femeile au drepturi egale cu bărbații . Însă femeile sunt mult mai sensibile și fac totul ca la carte , vor să atingă perfecțiunea. O femeie este capabilă să fie mama , iubita , prietenă , bucătăreasă , menajeră într-o singură zi și să nu obosească. „Frumusețea ei îți captează atenția, dar personalitatea ei îți captează inima.”

Mulțumesc pentru timpul acordat, în final vrei să le transmitiun mesaj cititorilor noștri?
Mulțumesc și eu pentru interviul adresat. Iar cititorilor le supun: “Nu renunța la ceea ce îți dorești cu adevărat. Acolo unde pui dragoste și inspirație, nu poți da greș.”

 

logo-gabymodels



page

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente