marți, aprilie 30, 2024
AcasăLocaleStiri Satu MareAdrian Ștef îi mulțumește lui Govor pentru Alocări istorice pentru județ

Adrian Ștef îi mulțumește lui Govor pentru Alocări istorice pentru județ

stef

Luni, 2 noiembrie, președintele Consiliului Județean (CJ), Adrian Ștef, a prezentat în cadrul unei conferințe de presă rezultatele vizitei în județul nostru a celor zece miniștri.

Președintele declară că suma primită prin Programul Național de Dezvoltare Rurală (PNDL) în acest an de la Guvern, 716.453.900 lei (aproximativ 150 milioane de euro), pentru cele 92 de proiecte „este o sumă istorică alocată județului nostru. Am reușit să sprijinim de la județ aceste proiecte fapt pentru care vreau să-i mulțumesc public domnului vicepreședinte Mircea Govor pentru acest lucru, în numele locuitorilor județului Satu Mare și în numele primarilor, a tuturor celor care vor beneficia de acele investiții”.

Făcând o comparație cu perioada 2007-2013, șeful CJ spune că în precedentul exercițiu financiar al UE, județul Satu Mare a beneficiat de doar 70 de milioane de euro.

Aceste sume vor fi folosite pentru modernizarea drumurilor județene, dar și pentru finalizarea proiectului „Luna Șes”. Ștef a subliniat faptul că sumele promise de ministrul Dezvoltării există printr-un credit contractat de Guvern.

Articolul precedent
Articolul următor
- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente