marți, aprilie 30, 2024
AcasăSportLocalDenis Chivari și-a prelungit contractul pe 3 ani!

Denis Chivari și-a prelungit contractul pe 3 ani!

 

Denis-Chivari-1-630x360Denis Chivari a devenit jucător de bază pentru naționala Under 19 a României și începe să devină și pentru Olimpia Satu Mare. Denis a fost integralist în toate partidele jucate de România Under 19 la Oradea, în cadrul grupei a XI-a de calificare la Turul de Elită pentru Euro 2016. Sub comanda lui Tiberiu Csik, la Olimpia, el a adunat 12 prezențe la prima echipă, cu un total de 914 minute jucate în actualul sezon. În stagiunea trecută el a jucat în două partide, debutul absolut pentru Oli consemnându-se pe 2 mai 2015, în partida cu Unirea Tărlungeni, de acasă.

Per total a fost un an foarte bun pentru Denis Chivari, tânărul mijlocaș central sătmărean fiind desemnat cel mai bun jucător de la Centrul de Copii și Juniori Olimpia în anul 2015. Tocmai de aceea suntem bucuroși să anunțăm că Denis Chivari a semnat acum două zile prelungirea contractului său cu clubul nostru pe următorii 3 ani. Îi dorim cât mai multe prezențe în tricoul galben-albastru și o carieră fulminantă în fotbalul românesc și, de ce nu, internațional. Știm că oriunde ar ajunge, Denis va demonstra că Satu Mare poate să producă jucători talentați și oameni cu caracter.

Denis Chivari este sătmărean get-beget, născut în orașul nostru pe 18 februarie 1997. Este coleg de generație cu mult mai mediatizații Răzvan Popa (Inter Primavera), Patrick Petre (Dinamo București) și Florentin Pham (Steaua București), iar antrenorii de la națională îi prevăd un viitor bun în fotbal, datorită calităților sale, dar și a seriozității.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente