marți, aprilie 30, 2024
AcasăLocaleStiri Satu MareAcțiuni educative ale polițiștilor în taberele de copii

Acțiuni educative ale polițiștilor în taberele de copii

tabara

Chiar și în perioada vacanței de vară polițiștii răspund prezent invitațiilor venite de la instituții și organizații de a susține diverse activități cu caracter preventiv în taberele organizate pentru copii și tineri.
O astfel de acțiune a avut loc joi, 13 iulie 2016, la Păulești, unde Parohia Ortodoxă Română din localitate sub coordonarea preotului paroh Chindriș Cristian a avut loc tabăra de vară Sfântul Ilie Tesviteanul.
Polițiști din cadrul structurilor de prevenire și acțiuni speciale le-au prezentat elevilor tehnica din dotare și le-au dat sfaturi utile pentru siguranța personală. Vedetele zilei, însă, au fost câinii polițiști care au făcut demonstrații privind prinderea și imobilizarea infractorilor, reușind să-i convingă pe cei prezenți de utilitatea lor în cadrul misiunilor dificile pe care le au polițiștii.
La activitate au fost prezenți 80 de copii și tineri din Satu Mare, Păulești, Borlești, Poiana Codrului și Odoreu, alături de care s-au aflat reprezentanți ai parohiilor din aceste localități, părinți și cadre didactice.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente