marți, aprilie 30, 2024
AcasăSportInternationalFundașul italian Bonucci a fost huiduit pe parcursul partidei

Fundașul italian Bonucci a fost huiduit pe parcursul partidei

Italianul Leonardo Bonucci nu a fost uitat de fanii echipei AC Milan, iar la meciul Italiei cu Portugalia, din Liga Națiunilor, fundașul de 31 de ani a avut parte de o primire ostilă din partea suporterilor milanezi, mai ales că partida s-a disputat pe San Siro, unde a fost huidut și fluierat de tot stadionul, nu doar la începutul meciului, ci la fiecare atingere de balon aproape.

 

Bonucci, care a fost singurul jucător huiduit din naționala lui Manciuni pe tot parcursul partidei, nu a rămas dator și le-a dat un răspuns pe măsură la final: „Mama imbecililor e mereu gravidă”, a spus supărat Bonucci la finalul meciului Italia – Portugalia 0-0, unde au asistat 73.000 de spectatori.

 

„Huiduielile pentru Leo n-ar fi trebuit să aibă loc aici. A jucat echipa națională și ar fi trebuit să fie încurajată”, a spus și selecționerul Italiei, Roberto Mancini, la finalul jocului.

 

Bonucci a avut parte de același tratament și la meciul cu Macedonia, jucat la Torino, în octombrie 2017, după ce a și evoluat slab.”Am încrederea coechipierilor și acest lucru e suficient pentru mine”, a mai spus Bonucci la final.

 

 

Bonucci a revenit la Juventus în acest sezon, după ce a petrecut un sezon la AC Milan

 

Leonardo Bonucci a ajuns la Juventus în 2010, acolo unde a jucat până în vara lui 2017, când a ajuns la marea rivală, AC Milan, pentru 42 de milioane de eruo. Transferul nu a fost văzut cu ochi buni la acel moment, însă acest aspect s-a accentuat după ce fundașul a revenit, după numai un sezon, la campioana ultimelor șapte sezoane din Serie A.

 

În septembrie 2018, după ce a marcat pentru Juventus în meciul cu Napoli a pus capăt războiului cu fanii torinezi. În minutul 76, după un corner bătut de Pjanic, Ronaldo a deviat cu capul, iar Bonucci a împins mingea în poartă. După gol, fundașul de 31 de ani s-a dus direct către suporteri. Crainicul a anunțat reușita, strigându-i prenumele, iar fanii au răspuns strigându-i numele și aplaudându-l. A fost momentul care a îngropat securea războiului.

 

În sezonul trecut, pe lângă faptul că a trădat Juve și a semnat cu rivala Milan, Bonucci a și marcat un gol în poarta bianconerrilor, chiar în meciul de la Torino, ceea ce i-a scos din sărite pe fani, care nu au uitat și l-au huiduit la meciul cu Chievo, din prima etapă a acestui sezon, însă semnele împăcării au fost la jocul cu Lazio, când fundașul a mai stat câteva momente după fluierul final și a discutat cu fanii. Acum se pare însă că războiul s-a încheiat definitiv.

 

Sursa:digisport.ro

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente