marți, aprilie 30, 2024
AcasăLocaleStiri Satu MareInstituția Prefectului tot mai prezentă în viața comunității publice

Instituția Prefectului tot mai prezentă în viața comunității publice

Instituția Prefectului este tot mai activă și tot mai prezentă în viața comunității, concentrându-se pe soluționarea problemelor care-i preocupă pe Sătmăreni.

Nu întâmplător, Cancelaria Prefectului a anunțat că, marți, Adrian Cozma și colegii săi au discutat, amănunțit, cu fiecare dintre cele 11 persoane, care au solicitat audiență la Instituția Prefectului.

Problemele ridicate de Sătmărenii care au solicitat audiență au variat de la posibile neclarități legate de plata impozitului pe imobil, la solicitarea ajutorului Prefectului, conform legislației în vigoare, pentru intrarea în posesie a unui teren aflat în proprietatea statului, sau la solicitarea a două persoane din Pomi, pentru obținerea sprijinului autorităților în vederea branșării la magistrala de gaz.

Infrastructura deficitară din județ pare a fi o preocupare constantă a cetățenilor – una dintre audiențele solicitate de cetățeni s-a referit la problemele de funcționare ale sistemului de colectare/deversare a apelor pluviale și, în consecință, inundarea carosabilului străzii Noroieni din comuna Botiz. Persoana a fost îndrumată să depună un memoriu pentru ca instituția noastră să dispună efectuarea de verificări de către instituțiile abilitate și luarea măsurilor legale, a transmis Cancelaria Prefectului.

Problemele reclamate sunt tratate cu deosebită seriozitate de Instituția Prefectului, o autoritatea locală, care urmărește a fi, deopotrivă transparentă, dar și eficientă,  ca serviciu public în slujba cetățeanului.

”Audientele nu sunt considerate doar niște formalități birocratice, pentru noi la Prefectură. Dimpotrivă, depunem toate diligențele să dăm cele mai bune sfaturi și să luăm măsuri acolo unde se impune”, a declarat directorul Cancelariei Prefectului, Adrian Cozma.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente