marți, aprilie 30, 2024
AcasăLocaleApă gratis pentru trecători la Tășnad și Satu Mare

Apă gratis pentru trecători la Tășnad și Satu Mare

Valul de căldură ce a lovit județul Satu Mare stârnește reacții pozitive în rândul comunității locale. În cursul acestei zile, gesturi de omenie au venit de la Tășnad și muncipiul Satu Mare. În contextul în care Satu Mare se află azi sub Cod Portocaliu de Caniculă, primăria Tășnad și reprezentanții Moose Bar Satu Mare, i-au invitat pe trecători să se servească cu apă plată.

În fața pubului Moose Bar situat pe strada Micu Klein în municipiul Satu Mare, ospătarii au pus la dispoziția trecătorilor mai multe sticle cu apă rece. Atașat este și un mesaj în care scrie: ”Hidratează-te! E gratis și necesar!”.

Pe pagina lor de Facebook reprezentanții Moose Bar au transmis următorul mesaj:

”Hydrate! It’s Free and it’s Absolutely necessary. Check out our hydrate station outside the coffee shop and feel free to grab a bottle of water if you don’t have time to enjoy a lemonade”.

Primăria orașului Tășnad a pus la intrarea în primărie un automat cu apă pentru ca trecătorii însetați să se poate hidrata.

”În aceste zile caniculare, în fața sediului primăriei orașului, cetățenii au la dispoziție apă rece gratuit, de la un automat cu apă!
Va rugăm să îl utilizați după nevoie!” transmite Primăria orașului Tășnad.

Reamintim că mâine și vineri județul Satu Mare se va afla sub Cod Roșu de Caniculă. Sătmărenii vor avea parte de temperaturi extreme cuprinse între 35 și 38 de grade Celsius. De asemenea, disconfortul termic va fi deosebit de accentuat.

În cursul nopții valorile termice nu vor coborî, în general, sub 20…24 de grade.

UPDATE

Primăria Muncipiului Satu Mare a anunțat că în parteneriat cu Apaserv va monta două dozatoare de apă. Ele vor fi disponibile începând de joi, 24 iunie, pe străzile A.I Cuza și I.C. Brătianu. Totodată biroul de presă al primăriei a mai specificat că au fost montate și sunt funcționale 11 cişmele publice în cele mai circulate zone din oraș: P-ța 25 Octombrie (lângă BCR), Ceasul Electric (colț str. Horea), intrare Spitalul Județean (B-dul Lalelei), B-dul Vasile Lucaciu (bloc Transilvania), Grădina Romei, Parcul Central (vis a vis de hotel Dacia), Parcul Liniștii-cartierul Micro 16, Parcul Brândușa- cartierul Micro 16, str. Careiului-colț cu str. Universului, str. Careiului- vis a vis de Shopping City și Parc UFO-Micro 17.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente