marți, aprilie 30, 2024
AcasăSanatateSă punem mână de la mână pentru micuțul Damian

Să punem mână de la mână pentru micuțul Damian

Sătmărenii sunt invitați să participe la un târg caritabil organizat pentru micuțul Damian, băiețelul de doar 8 luni care suferă de Atrofie Musculară Spinală – SMA-1. Pentru a obține fonduri necesare pentru lupta cu acest diagnostic crunt, familia lui Damian are nevoie de tot ajutorul nostru, costurile tratamentului fiind exorbitante.

Obiectivul poate fi atins. S-a întâmplat asta și în cazul micuțului Noel, și se poate întâmpla și în cazul micuțului Damian. Este nevoie de oameni inimoși, mulți, care să contribuie pentru ca șansa micuțului Damian să fie reală.

”Damian, un băiețel de aproape 8 luni, mult dorit mai ales de frățiorul său mai mare, s-a născut perfect sănătos însă la o lună după naștere mama lui Damian a început să-și pună întrebări de ce acesta nu avansează cu mișcări ale mâinilor și picioarelor, așa cum ar fi fost normal pentru un copil de vârsta sa.

Astfel au început să caute răspunsul la mai mulți medici specialiști până să afle vestea cruntă că micuțul lor suferă de atrofie musculară spinală (SMA-1), o boală genetică rară care dacă nu este tratată la timp, din păcate nu oferă șansa de a ajunge la vârsta copilăriei. Spinraza, tratament de care a beneficiat la București este doar pentru a menține boala să nu avanseze accelerat însă pe termen lung nu oferă garanția pentru o viață normală.

Zolgensma, cel mai scump medicament din lume, care costă peste 2 milioane $ este șansa lui Damian de a rămâne alături de cei dragi!Familia lui Damian încearcă să obțină în Italia acest medicament care este o soluție injectabilă intravenos menit să schimbe gena defectă din ADN. Pentru această posibilitate de a ajunge în Italia, familia lui Damian are nevoie de sprijinul nostru financiar pentru ca întâi tatăl lui Damian să reușească să se angajeze și să fie asigurat ca pe urmă să poată benefia și Damian de serviciile medicale.

Pentru acest început este nevoie de 15.000€ însă doar după ce vor ajunge în Italia vor ști exact costurile.Doar ÎMPREUNĂ VOM REUȘI să redăm lui Damian șansa la o viață normală! Pe 22 august, la Aushopping, se va organiza un târg caritabil pentru care am început colectarea donațiilor și pe această cale invităm toți oamenii cu suflet mare să doneze lucrurile de care nu mai au nevoie și care sunt în stare bună!De asemenea așteptăm și voluntari care să dea o mână de ajutor în organizarea târgului”, transmit organizatorii.

DONAȚII se pot face aici:

Conturi deschise pe numele mamei Felder Bianca Claudia

RON RO63BTRLRONCRT00T8683502

EUR  RO48BTRLEURCRT00T8683502

GBP RO43BTRLGBPCRT00T8683501

USD RO18BTRLUSDCRT00T8683501

tatăl :Felder Andreas Vasile pentru

REVOLUT: 0757 583 661

BT Pay: 0757 583 661

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente