miercuri, mai 1, 2024
AcasăLocaleBărbatul din Potău împușcat de polițiști, ar fi cedat nervos în urma...

Bărbatul din Potău împușcat de polițiști, ar fi cedat nervos în urma unor probleme în familie. Nici acum nu a recuperat miile de euro pe care fiica sa le-a furat din casă și le-a dat iubitului

Bărbatul din Potău împușcat de polițiști în picioare, ar fi cedat nervos în urma unor probleme în familie, au povestit pentru Jurnalul de Satu Mare, surse din aproprierea acestuia.

Se pare că în urmă cu aproximativ un an, fiica bărbatului ar fi furat din casă aproximativ 13.000 de euro, bani pe care i-ar fi împrumutat iubitului ei de la acea vreme. Banii respectivi erau ai fratelui ei care a trimis banii părinților pentru a-i plăti lucrările care au fost efectuate la casă.

Atunci ar fi început calvarul bărbatului care este descris de cei din localitate ca fiind un om liniștit, care nu obișnuia să bea. La acea dată, bărbatul ar fi făcut toate demersurile necesare pentru a recupera banii fiului său iar recent ar fi primit vești de la autorități conform cărora banii nu mai pot fi recuperați.

Bărbatul și-ar fi înecat amarul în alcool, iar apoi ar fi început să se automutileze cu un cuțit. În încercarea de a-l opri în a-și face rău, familia și apropiații au fost amenințați și ei cu un cuțit și o sticlă spartă astfel că au chemat Poliția. Bărbatul a devenit recalcitrant la vederea forțelor de ordine pe care le-a și amenințat. După ce a fost efectuat focul de avertisment, bărbatul a persistat în același comportament agresiv, astfel că polițiștii au fost nevoiți să îl împuște în picioare.

Ulterior acesta a fost transportat la Unitatea Primiri Urgențe, viața nefiindu-i pusă în pericol.

”La data de 2 august a.c., în jurul orelor 21.00, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Satu Mare au fost sesizați despre un scandal, în localitatea Potău. Polițiștii sosiți la fața locului au stabilit că aspectele sesizate se confirmă.

Astfel, un bărbat, de 46 de ani, domiciliat în aceeași localitate, și-ar fi provocat leziuni la nivelul corpului, cu un cuțit, continuând să manifeste un comportament violent prin care a afectat climatul de liniște socială.

Întrucât, bărbatul a amenințat cu un cuțit, precum și cu o sticlă, atât persoane civile aflate în proximitate, cât și polițiștii sosiți la fața locului, îndreptându-se către aceștia într-un mod care le-ar fi pus viața în pericol, s-a procedat la somarea celui în cauză, precum și la efectuarea unor focuri de avertisment în plan vertical, fără succes.

Bărbatul a devenit și mai violent prin comportamentul pe care l-a manifestat, fapt pentru care polițiștii au efectuat focuri de armă asupra membrelor inferioare ale acestuia.
Bărbatul a fost condus la Spitalul Județean Satu Mare, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, viața lui nefiind pusă în pericol. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj”
, a transmis IPJ Satu Mare.

NOTA Redacției: Jurnalul de Satu Mare nu dorește să reabiliteze imaginea persoanei în cauză, ci redă date, care spun apropiații, au condus la producerea acestui incident.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente