marți, aprilie 30, 2024
AcasăEconomico-socialLocale smPrimăria din Satu Mare care răspunde nevoii cetățenilor

Primăria din Satu Mare care răspunde nevoii cetățenilor

Primăria Odoreu și Consiliul Local arată că într-adevăr se află în slujba cetățeanului și răspunde nevilor exprimate de locuitorii comunei.

După ce mai mulți odoreni au atras atenția asupra faptului că în Odoreu ar fi bine venite mai multe limitatoare de viteză, mai ales că pe raza comunei au avut loc câteva accidente grave de circulație, Consiliul Local a aprobat instalarea unor limitatoare de viteză.

Măsura, desigur, este în folosul tuturor și reprezintă un factor în plus de protecție pentru pietoni și ceilalți participanțIi la trafic.

In urma numeroaselor accidente rutiere petrecute pe drumul national care traverseaza comuna Odoreu si in urma adreselor depuse de catre cetatenii comunei afectati de aceste accidente, pentru evitarea unor viitoare neplaceri cauzate de catre soferi si nu numai, Consiliul Local Odoreu a aprobat instalarea unor limitatoare de viteza pentru a proteja pietonii si participantIi la trafic. Aceste limitatoare vor descuraja excesul de viteza si speram ca vor limita numarul evenimentelor rutiere. STOP ACCIDENTELOR ! VIATA ARE PRIORITATE!, transmite conducerea Primăriei Odoreu.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente