Acasă Locale Stiri Satu Mare Accident cu 4 mașini implicate

Accident cu 4 mașini implicate

Marți, 11 februarie a avut loc un grav accidnet rutier  bulevardul Lucian Blaga din municipiu intre 4 autoturisme.

În urma primelor cercetări efectuate la fata locului de polițiști se pare că o șoferiță, de 45 de ani, care circula pe direcția Satu Mare – Mădăras, a intenționat să efectueze un viraj la stânga. Un alt șofer de 58 de ani, care circula in spatele acesteia, nu a păstrat distanta regulamentara în mers, si a intrat în coliziune cu aceasta.

O a treia mașină, condusa de un barbat, de 41 de ani, care circula in spatele lor, de asemenea nu a păstrat distanta corespunzătoare astfel că a intrat la rândul lui în coliziune cu primele 2, iar ulterior a ricoșat din impact in cea de a 4 Masina care circula din sens opus, condusă de un tânăr de 23 de ani.

Pompierii au intervenit pentru descarcerarea unei persoane aflată pe bancheta din spate a celei de-a treia mașina implicată în accident. Este vorba de o femeie însărcinată în 17 săptămâni. Aceasta a fost preluată de echipajul SMURD și transportată la UPU Satu Mare pentru investigații medicale de specialitate. De asemenea, a mai fost transportată la UPU și fetita acesteia, în vârstă de 5 ani (aceasta nu prezenta răni sau traumatisme vizibile). Cei 4 șoferi nu au necesitat îngrijiri medicale.

- Advertisment -

Cele mai populare

Alpiniști Români ne poartă pe cărări nebătătorite prin țară.

Horia Colibăşanu: Creasta nordică a Făgăraşului, munţii Retezat şi Cheile Nerei sunt locuri deosebite, comparabile cu destinaţii din Europa, cu Alpi .

Deschide-ți sufletul!

Cea mai bună metodă de a imprima în sufletul copilului sensul cuvintelor rugăciunii este de a te ruga împreună cu el, punând...

Când va ajunge în România primul vaccin anti-COVID-19?

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat că România ar putea beneficia de un vaccin împotriva Covid în primul...

Noua ordine militara?!

Autoritățile din Quebec City, Canada, au anunțat că vor izola cetățenii „necooperanți” într-o facilitate pentru coronavirus, a cărei...

Comentarii recente