vineri, februarie 23, 2024
AcasăLocaleAccident cu victime pe strada Botizului din Satu Mare

Accident cu victime pe strada Botizului din Satu Mare

politie control traficUn grav accident de circulație a avut loc în această dimineață (11 iulie) pe strada Botizului, la intrarea în municipiul Satu Mare. Victima, un bărbat de 54 de ani a rămas încarcerat între fiarele contorsionate ale mașinii, fiind nevoie de intervenția echipajului de descarcerare din cadrul Inspectoratuluiu pentru Situații de Urgență (ISU) „Someș” Satu Mare.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Satu Mare, Roxana Cristea ne-a declarat că accidentul a avut loc în jurul orei 05.35. Victima, un timișorean de 54 de ani a adormit la volan și a intrat cu mașina într-un copac de pe marginea drumului. În urma impactului victima a rămas încarcerată între fiarele contorsionate ale mașinii. În urma impactului bărbatul a suferit mai multe leziuni.

După ce a fost scos dintre fiarele contorsionate ale mașinii victima a fost predată echipajului de la Ambulanță, fiind transportată la spital. Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Județean Satu Mare, Constantin Demian, bărbatul a suferit o fractură de gambă la nivelul piciorului stâng și leziuni la nivelul umerelor, însă la această oră medicii mai investighează starea de sănătate a victimei.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente