Acasă Economico-social National Accident grav în județ

Accident grav în județ

Zi de foc pentru echipajele de intervenție. După accidentul de la intersecția drumurilor care duc la Medieș Vii și Medieș Râturi, un al doilea eveniment rurtier a avut loc cu puțin timp în urmă (azi, 18 martie) la intrarea în localitatea Micula.

Din primele informații reiese că în accident sunt implicate două mașini.

Accidentul s-a soldat cu două victime, care, potrivit primelor informații au reușit să iasă din mașini.

„Pompierii militari au asigurat măsurile specifice de prevenire a producerii unui incendiu și au acordat primele îngrijiri medicale persoanelor implicate în acest accident.
Două victime aflate în stare de conștientă au fost transportate de către un echipaj SMURD, respectiv un echipaj SAJ, la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare” spun pompierii.

- Advertisment -

Cele mai populare

Bei cafea?!Traiești mai mult.

Iubitori ai cafelei, bucurați-vă. Noile studii sugerează că cei care beau două- trei cești de cafea pe zi...

Indigestia.Tratamente naturiste.

Indigestia apare cel mai frecvent în urma meselor copioase, bogate în grăsimi sau greu de digerat, sau din cauza alimentelor prea rapid ingerate.

Studenţii cer scăderea taxelor de şcolarizare

Începutul noului an universitar îi nemulțumește pe studenți. Teodor studiază Dreptul la Universitatea din Bucureşti. Anul trei de...

Alpiniști Români ne poartă pe cărări nebătătorite prin țară.

Horia Colibăşanu: Creasta nordică a Făgăraşului, munţii Retezat şi Cheile Nerei sunt locuri deosebite, comparabile cu destinaţii din Europa, cu Alpi .

Comentarii recente