Acasă Locale Stiri Satu Mare Accident grav în Satu Mare. Codul roșu activat

Accident grav în Satu Mare. Codul roșu activat

Un grav accident rutier între un microbuz și un autoturism a avut loc în jurul orei 17:00 pe DN 19, între Madaras și Ardud.

În urma impactului au rezultat 8 victime, câte 4 din fiecare autovehiculul. Toate persoanele sunt constiente si cooperante, dar prezintă diferite contuzii și traumatisme.

Acestea au primit îngrijiri medicale la fața locului, 7 dintre ele fiind transportate la UPU Satu Mare pentru continuarea investigațiilor medicale.

La fața locului s-au deplasat 2 ambulanțe SMURD și 6 ambulanțe aparținând SAJ, o autospecială de descarcerare și o autospecială de stingere.

Avand in vedere numărul ocupantilor, pentru eficientizarea misiunii de răspuns, la ora 17:20, la nivelul județului a fost activat *Planul Roșu de Intervenție* care presupune suplimentarea resurselor medicale la fata locului.

- Advertisment -

Cele mai populare

Situația infectarilor cu Sars-COV-2

Până pe data de 26 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 449.349 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID...

Postul,milostenia și iubirea aproapelui- cununa creștinului

Noi credem că Dumnezeu este cu noi, însă pentru a reface sau a nu pierde legătura de iubire cu El, pentru a...

Atenție!Sancțiuni contraventionale intră in vigoare din acest week-end

Legea care permite autorităților să ridice mașinile parcate ilegal urmează să fie publicată în Monitorul Oficial după ce președintele României, Klaus Iohannis,...

Strategia de vaccinare anti-Covid urmează să fie adoptată

Strategia naţională de vaccinare anti-COVID ar putea fi aprobată în şedinţa de guvern de vineri, urmând ca săptămâna viitoare să fie adoptată...

Comentarii recente