Acasă Locale Stiri Satu Mare Accident grav în Satu Mare. Codul roșu activat

Accident grav în Satu Mare. Codul roșu activat

Un grav accident rutier între un microbuz și un autoturism a avut loc în jurul orei 17:00 pe DN 19, între Madaras și Ardud.

În urma impactului au rezultat 8 victime, câte 4 din fiecare autovehiculul. Toate persoanele sunt constiente si cooperante, dar prezintă diferite contuzii și traumatisme.

Acestea au primit îngrijiri medicale la fața locului, 7 dintre ele fiind transportate la UPU Satu Mare pentru continuarea investigațiilor medicale.

La fața locului s-au deplasat 2 ambulanțe SMURD și 6 ambulanțe aparținând SAJ, o autospecială de descarcerare și o autospecială de stingere.

Avand in vedere numărul ocupantilor, pentru eficientizarea misiunii de răspuns, la ora 17:20, la nivelul județului a fost activat *Planul Roșu de Intervenție* care presupune suplimentarea resurselor medicale la fata locului.

- Advertisment -

Cele mai populare

Ce tip de suplimente alimentare trebuie sa consumăm pentru generația Y

Deși calea recomandată de preluare a nutrienților esențiali este din alimentație, uneori e nevoie și de suplimente pentru a avea parte de...

Acolo unde te afli, prin străinătăți, silește-te pentru cele bune

Acolo unde te afli, să crezi că Dumnezeu nu este departe de tine, ci te vede, te urmărește. Să-i iubești pe toți...

Modificarea programului Noua Casă 2021

Plafonul de garanții al programului Noua Casă, înlocuitorul Primei Case, scade cu un sfert în 2021. Nivelul de garantare va...

Deficitul bugetar a împiedicat majorarea alocațiilor pentru copii

O altă majorare a alocaţiilor pentru copii ar duce la depăşirea deficitului bugetar asumat de Guvern, a declarat, sâmbătă, ministrul Muncii şi...

Comentarii recente