Acasă Locale Stiri Satu Mare Accident grav în Satu Mare. Codul roșu activat

Accident grav în Satu Mare. Codul roșu activat

Un grav accident rutier între un microbuz și un autoturism a avut loc în jurul orei 17:00 pe DN 19, între Madaras și Ardud.

În urma impactului au rezultat 8 victime, câte 4 din fiecare autovehiculul. Toate persoanele sunt constiente si cooperante, dar prezintă diferite contuzii și traumatisme.

Acestea au primit îngrijiri medicale la fața locului, 7 dintre ele fiind transportate la UPU Satu Mare pentru continuarea investigațiilor medicale.

La fața locului s-au deplasat 2 ambulanțe SMURD și 6 ambulanțe aparținând SAJ, o autospecială de descarcerare și o autospecială de stingere.

Avand in vedere numărul ocupantilor, pentru eficientizarea misiunii de răspuns, la ora 17:20, la nivelul județului a fost activat *Planul Roșu de Intervenție* care presupune suplimentarea resurselor medicale la fata locului.

- Advertisment -

Cele mai populare

Bei cafea?!Traiești mai mult.

Iubitori ai cafelei, bucurați-vă. Noile studii sugerează că cei care beau două- trei cești de cafea pe zi...

Indigestia.Tratamente naturiste.

Indigestia apare cel mai frecvent în urma meselor copioase, bogate în grăsimi sau greu de digerat, sau din cauza alimentelor prea rapid ingerate.

Studenţii cer scăderea taxelor de şcolarizare

Începutul noului an universitar îi nemulțumește pe studenți. Teodor studiază Dreptul la Universitatea din Bucureşti. Anul trei de...

Alpiniști Români ne poartă pe cărări nebătătorite prin țară.

Horia Colibăşanu: Creasta nordică a Făgăraşului, munţii Retezat şi Cheile Nerei sunt locuri deosebite, comparabile cu destinaţii din Europa, cu Alpi .

Comentarii recente