Acasă Locale Stiri Satu Mare Accident între două autobuze pe Bulevardul Lucian Blaga

Accident între două autobuze pe Bulevardul Lucian Blaga

Marți seara în jurul orei 23.00 pe bulevardul Lucian Blaga din municipiul Satu Mare, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autobuze.

Unul dintre autobuze, plin cu muncitori de la o fabrică, venea dinspre Parcul Industrial Sud, cu intenția de a intra pe drumul principal. Din nefericire, șoferul autobuzului nu a observat un alt autobuz, condus regulamentar pe drumul cu prioritate, astfel încât ambele vehicule au intrat în coliziune.

Autobuzul condus aparent neregulamentar a fost lovit în partea laterală, iar autobuzul condus regulamentar a fost avariat în partea frontală.

Au rezultat mai bine de zece victime, iar la fața locului s-a deplasat mai multe autospeciale medicale de prim-ajutor, care acordă prim-ajutor victimelor. Alte victime au fost transportate la Unitatea de Primire Urgențe de către aparținători, care au ajuns de urgență la fața locului.

Informații: presasm.ro

- Advertisment -

Cele mai populare

Primarul comunei Tarna Mare

Ce înseamnă să fii primar?  -E o mare onoare, dar și o mare responsabilitate, pentru că  oamenii din comuna...

Simona Halep a câștigat turneul de la Roma

Simona Halep și Karolina Pliskova au disputat al doilea meci direct dintr-o finală din circuitul WTA la Roma, luni, de la 15:30. Românca noastră a câștigat finala dupa 2...

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Comentarii recente