Acasă Politica Local Adrian Cozma - ales în funcția de vicepreședinte al Partidului Național Liberal

Adrian Cozma – ales în funcția de vicepreședinte al Partidului Național Liberal

Consiliul Naţional al Partidului Național Liberal s-a reunit duminică, 26 septembrie, la Romexpo, pentru alegerea celorlalte funcţii de conducere din partid, după ce cu o zi în urmă a fost ales noul preşedinte al liberalilor, Florin Cîţu.

Deputatul PNL de Satu Mare, Adrian Cozma, a fost ales de Consiliul Național al Partidului Național Liberal în funcția de vicepreședinte.


Din această postură, Adrian Cozma se va ocupa de implementarea programelor pentru sprijinirea tineretului și sportului la nivel național.

“Am fost ales vicepreședinte al PNL. E un pas mare dar și o imensă responsabilitate. Am candidat pentru ca Satu Mare să fie reprezentat la nivelul politic acolo unde ești parte activă a deciziilor, iar astăzi suntem partidul care guvernează România, prin urmare vorbim de asumarea clară de responsabilități.

Le mulțumesc în primul rând colegilor din județul nostru și tuturor celor care m-au susținut și votat. De astăzi începe o nouă etapă iar pentru mine îndemnul e clar: merg la treabă”, a transmis Adrian Cozma, vicepreședinte PNL.

- Advertisment -

Cele mai populare

Austria a donat României medicamente pentru tratarea bolnavilor COVID aflați în stare gravă

România a primit 1.075 de cutii cu diferite tipuri de medicamente utilizate în tratarea pacienților grav bolnavi...

Noi restricții începând de luni. Iohannis: Dacă vreți să terminăm cu această pandemie, vaccinați-vă!

La finalul ședinței de miercuri, 20 octombrie 2021, cu premierul, miniștrii cu atribuții în domeniul combaterii pandemiei...

Cabinetul Cioloș a fost respins de plenul reunit. Iohannis invită partidele la noi consultări

Guvernul propus de premierul desemnat, Dacian Cioloş, a fost respins de plenul reunit al Parlamentului. Au fost înregistrate...

Lecție de viață. Grija mormântului sergentului Bădiță Dionisie, preluată de preotul Gabriel Chereji

Preotul militar, Cristian Silaghi, aduce în atenția sătmărenilor o poveste deosebită, o lecție de viață cum rar ne mai este dat să...

Comentarii recente