vineri, septembrie 29, 2023
AcasăEconomico-socialLocale smAeroportul Satu Mare are una dintre cele mai eficiente echipe la sol

Aeroportul Satu Mare are una dintre cele mai eficiente echipe la sol

În luna iunie 2022, Aeroportul Satu Mare a luat locul 1 la categoria aeroporturi mici pentru cel mai bun timp de deservire a aeronavelor Airbus 320 la sol.

Media pe luna iunie a fost de 25.5 minute, ceea ce a situat Aeroportul Satu Mare în fruntea celorlalte aeroporturi. Locurile 2 și 3 au fost ocupate de Aeroporturile Szczecin și Szymany din Polonia.

La aeronavele Airbus 321 clasamentul a fost următorul: locul 1 Aeroportul din Pescara (Italia), urmat de aeroporturile Preveza și Skiatos din Grecia.

“Suntem mândri și bucuroși că echipa de la Satu Mare a reușit să ajungă la această performanță și am dori să le mulțumim tuturor celor care au contribuit la această realizare: în primul rând colegii de la handling, partenerilor de la RAS, dar și celorlalte instituții implicate în activitatea cu pasagerii (SRI, Poliția de Frontieră, Biroul Vamal) sau cu companiile aeriene (ROMATSA, EUROSPPED). Ne dorim să menținem acest standard și să fim în topul aeroporturilor care deservesc la sol aeronavele companiilor care operează la noi – în timp și cu eficiență maximă. Felicitări echipei de la sol”, transmit reprezentanții Aeroportului Satu Mare.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente