Acasă sus Ajutoare pentru familia lui Vivien Dragos

Ajutoare pentru familia lui Vivien Dragos

„Hai să ajutăm și noi familia lui Vivien Dragoș” este îndemnul lansat azi, 14 octombrie pe Facebook de către coordonatorul echipei de voluntari, Daniel Someșanu, cel care zile la rând a căutat-o pe Vivien în toate ungherele orașului.

În textul postat pe pagina sa de Facebook inițiatorul campaniei îi invită pe toți cei cu suflet mare să doneze fonduri (după posibilități) pentru ajutorarea familiei îndoliate. În continuare vă redăm textul integral semnat de Daniel Someșanu:
“Micuța Vivien Dragoș își iubea foarte mult nepoțeii și îi îngrijea. Acum că ea nu mai este trebuie să-i ajutăm noi. Vă invităm pe fiecare să participați la campania de colectare de fonduri pentru familia ei care își dorește să plece din locuința insalubră de pe strada Toamnei și să lase în urmă această amintire cutremurătoare.
Cei care doriți să donați cash puteți să o faceți doar în Satu Mare și Cluj Napoca sunând la numerele de telefon de pe banner, doar că așa colectarea va decurge ceva mai greu.
Puteți face donații prin bancă, cu ordin de plată sau depunere numerar direct la ghișeele CEC Bank, pentru Asociația Sfântul Acoperământ al Maicii Domnului, cod fiscal 27220342, CEC Bank Cluj Napoca, Cont: RO29 CECE CJ07 30RO N078 7175 cu mențiunea “Pentru Vivien”.

Cei care nu aveți posibilitatea să donați puteți ajuta cu “share” și punând bannerul de colectare pe profilul Dvs.  Sperăm că ce-l de-al treilea nepoțel care urmează să vină pe lume în familia Dragoș să fie o fetiță, la fel de frumoasă, bună și caldă la suflet ca și minunea care a fost Vivien Dragoș. Vă mulțumim!”.  Copila va fi condusă pe ultimul drum cel mai probabil miercuri, 16 octombrie.

- Advertisment -

Cele mai populare

Vezi aici care sunt echipele deja calificate în optimile UCL

Miercuri seara s-a terminat și cea de-a cincea etapă din cadrul grupelor UCL, iar după rezultatele din această...

Un român a debutat aseară în grupele Ligii Campionilor

Meciul dintre Juventus Torino și Dynamo Kiev a avut multe de oferit aseară, ca...

De ce ne îmbolnăvește stresul?

Stresul ne macină în fiecare zi şi ne îmbolnăveşte fără să ne dăm seama! Ne enervăm pentru că stăm mult în trafic,...

Ne mândrim cu ei!Antreprenori romani de top.Ediția 2020

Antreprenorii români care s-au remarcat în acest an plin de încercări și pentru comunitatea StartupCafe.ro. Iată o listă (incompletă, evident) de antreprenori...

Comentarii recente