Acasă Locale Stiri Satu Mare Alte 3 monumente de război din județul Satu Mare au fost reabilitate

Alte 3 monumente de război din județul Satu Mare au fost reabilitate

Alte 3 monumente de război din județul Satu Mare au fost reabilitate în cadrul proiectului “Reabilitarea monumentelor si operelor comemorative de război din județul Satu Mare”, finanțat de către Ministerul Culturii și Identității Naționale.

Proiectul prevede reabilitarea a 29 de monumente şi opere comemorative de război, semnificative, din judeţul Satu Mare care se află în diverse stadii de degradare sau prezintă probleme de conservare.

Au fost încheiate lucrările de reabilitare pentru 5 astfel de obiective, în localitățile: Roșiori, Cămin, Gelu, Gerăușa și Mădăras, primele două fiind recepționate în luna decembrie 2018.

În prezent, se lucrează la cele trei monumente din Hodod și la cel din localitatea Păulian din comuna Doba, lucrări ce urmează a fi încheiate în preajma aniversării a 100 de ani de la intrarea trupelor armatei române în județul Satu Mare.

- Advertisment -

Cele mai populare

Primarul comunei Tarna Mare

Ce înseamnă să fii primar?  -E o mare onoare, dar și o mare responsabilitate, pentru că  oamenii din comuna...

Simona Halep a câștigat turneul de la Roma

Simona Halep și Karolina Pliskova au disputat al doilea meci direct dintr-o finală din circuitul WTA la Roma, luni, de la 15:30. Românca noastră a câștigat finala dupa 2...

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Comentarii recente