29.8 C
New York City
joi, august 18, 2022
AcasăLocaleAmenajarea malurilor Someșului revine în prim-plan. Proiectul este pe ordinea de zi...

Amenajarea malurilor Someșului revine în prim-plan. Proiectul este pe ordinea de zi a ședinței extraordinare de joi

Proiectul privind transformarea malurilor râului Someș în zonă de promenadă, revine în prim-plan. Pe ordinea de zi a ședinței extraordinare a Consiliului Local Satu Mare, de joi, 4 august 2022, este introdus un proiect de hotărâre pentru actualizarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiție.

A trecut mai bine de un an de la finalizarea licitației pentru desemnarea firmelor care se vor ocupa de lucrări, licitație câștigată de Tarr & Tarr SRL, Montelectro Light SRL, Nirvana Studio și Thermo Control. Valoarea lucrărilor de proiectare și execuție, potrivit datelor de la acea vreme, fiind de 6.219.472 lei.

Astfel, pe ordinea de zi a ședinței de joi, la numărul 8 stă ”Proiect de hotărâre pentru actualizarea indicatorilor tehnico-economici la obiectivul de investiție: ,,Transformarea zonei degradate malurile Someșului între cele 2 poduri în zonă de petrecere a timpului liber pentru comunitate”. Inițiator proiect: primar Kereskényi Gábor”.

Vă reamintim că valoarea totală a proiectului ”Transformarea zonei degradate malurile Someșului între cele 2 poduri în zonă de petrecere a timpului liber pentru comunitate” finanțat de Uniunea Europeană este de 8.493.748 lei, din care contribuţia proprie ce revine Primăriei Satu Mare este de 150.078,99 lei. Proiectul prevede dotarea zonei cu facilităţi de recreere şi petrecere a timpului liber prin amenajare de alei, locuri de joacă, terenuri de sport / fitness, montarea de mobilier urban, instalaţii de iluminat, supraveghere video, distribuţie semnal Wi-Fi.

Ședința va începe la ora 14:00 și poate fi urmărită live pe pagina de Facebook a Primăriei Municipiului Satu Mare.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente