Acasă Sport International Anunțul făcut de Tottenham despre Lloris

Anunțul făcut de Tottenham despre Lloris

Hugo Lloris (32 de ani) a avut parte de o accidentare gravă în meciul de sâmbătă, pe terenul celor de la Brighton, pierdut de Tottenham cu 3-0.

 

Portarul a căzut rău pe mâna stângă în al treilea minut de joc şi, deşi se părea că acesta şi-a rupt mâna, clubul londonez a anunţat pe site-ul oficial că, de fapt, francezul şi-a dislocat cotul şi că va urma o perioadă de recuperare.

 

„Putem confirma faptul că Hugo Lloris şi-a dislocat cotul în meciul cu Brighton. Evaluările vor continua în această săptămână pentru a determina perioada în care acesta va fi supus recuperării”, a transmis clubul.

 

În acest moment, nu se cunoaşte perioada în care portarul va fi indisponibil, însă este sigur că acesta va rata dubla cu Islanda şi Franţa de săptămâna viitoare, pentru preliminariile EURO 2020.

 

Hugo Lloris a avut nevoie de oxigen, după accidentarea de la mână

 

Nu trecuseră decât 149 de secunde din meciul Brighton-Tottenham 3-0, când internaţionalul francez Hugo Lloris s-a accidentat foarte grav la mâna stângă. Portarul de 32 de ani a căzut pe braţ şi a părut că şi-a rupt mâna în timp ce încerca să reţină o minge centrată de un adversar.

Meciul a fost întrerupt timp de şase minute, perioadă în care fotbalistului i-a fost acordat primul ajutor. Pe teren i s-a pus masca cu oxigen, iar la vestiare, conform celor de la The Sun, medicii i-au administrat o doză de morfină pentru că durerile erau insuportabile.

 

Conform presei din Franţa, Lloris nu a suferit nicio ruptură la nivelul mâinii. Mai mult decât atât, acesta a fost externat din spital în seara de sâmbătă.

- Advertisment -

Cele mai populare

Primarul comunei Tarna Mare

Ce înseamnă să fii primar?  -E o mare onoare, dar și o mare responsabilitate, pentru că  oamenii din comuna...

Simona Halep a câștigat turneul de la Roma

Simona Halep și Karolina Pliskova au disputat al doilea meci direct dintr-o finală din circuitul WTA la Roma, luni, de la 15:30. Românca noastră a câștigat finala dupa 2...

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Comentarii recente