Acasă Sport National Astra a învins și s-a calificat în turul următor

Astra a învins și s-a calificat în turul următor

astraAstra s-a calificat astăzi în turul doi preliminar al Europa League, după ce a învins-o pe Domzale cu 2-0. În prima manșă, giurgiuvenii se impuseseră cu 1-0.

Fatai a fost cel mai ghinionist jucător al zilei. atacantul nigerian ratînd din toate pozițiile. Oaspeții puteau restabili egalitatea la general încă din startul partideii, dar Gabrici n-a reușit să profite de eroarea lui Silviu Lung.

Același Lung a avut o intervenție excelentă în minutul 15, salvînd din fața lui Majer, care scăpase singur spre poartă. Între timp, Fatai își continua recitalul de ratări, ratînd o încercare de lob (19) și reluînd cu capul mult peste poarta lui Vidmar (23 și 28).

În repriza secundă, slovenii reușesc contraperfomanța de a înscrie în proprie poartă,
după o centrare a lui Enache, doi jucători au bîlbîit mingea, iar goalkeeperul advers nu a mai putut sa facă nimic. Iar în minutul 62, Bukari lovește mingea cu capul, portarul advers, Vidmar o respinge, mingea revine la acelaș Bukari care șutează mingea în poartă, fără șansă pentru portar.

Așadar, Astra Giurgiu se califica în turul doi prelimiar al Europa League, urmînd să o întlîlnească pe Omonia Nicosia. Prima partida se va disputa joia viitoare, începînd cu ora 21:30 în direct pe DigiSport1.

- Advertisment -

Cele mai populare

Zece minute să plângi…

Având al doilea cel mai mare număr de cazuri de coronavirus din lume, Brazilia a impus restricții la înmormântări, iar familiile...

Vânzarea terenurilor agricole afectată de noile restricții.

Vânzarea terenurilor agricole situate în extravilan se va efectua, începând din data de 13 octombrie 2020, după reguli noi. Printre noutățile aduse...

Povestea celei mai vechi mănăstiri insulare din România.

Daca e week-end gândul ne zboară departe ,pe frumoasa vale a Oltului, în zona stațiunii Călimănești-Căciulata. Căutăm obișnuitul loc de popas...

Bei cafea?!Traiești mai mult.

Iubitori ai cafelei, bucurați-vă. Noile studii sugerează că cei care beau două- trei cești de cafea pe zi...

Comentarii recente