29.8 C
New York City
joi, mai 19, 2022
AcasăLocaleAttila Bertici a pornit în expediția ”Dincolo de Cercul Polar”

Attila Bertici a pornit în expediția ”Dincolo de Cercul Polar”

Sâmbătă, 15 ianuarie 2022, din fața primăriei Păulești, sătmăreanul Attila Bertici a pornit intr-o nouă expeditie, o aventură pe care și-a plănuit-o deja de ceva timp. De data aceasta Attila va merge dincolo de Cercul Polar și nu va fi singur. În expediție sătmăreanul îi va avea alături pe mai mulți parteneri. Traseul propus pentru această aventură măsoară 10.000 km, și după cum a spus Attila, această expediție nu va fi la fel de spectaculoasă ca cea de la Oymyakon, însă va fi la fel de interesantă. Pe toată durata expediției aventurierii vor dormi doar în corturi, își vor găti singuri și vor face băi în râuri înghețate. Tot va fi transmis pe canalul de Youtube: Berici Attila.

Suntem 5 echipaje din Romania cu diferite modele de mașini: Toyota Land Cruiser, Dacia Duster, Ford Ranger, Toyota Hilux iar un echipaj din Anglia se alătură expediției, în Polonia, cu o mașină Range Rover Defender. Eu voi merge cu LANDO (Toyota Land Cruiser) și voi dormi în cort plafon James Baroud. Mașina este stoc din fabrică, am schimbat ulei la motor, ulei cutie automată, ulei grupuri, lichid frână, antigel ăi plăcuțe frâna. Singurul update pe care l-am făcut este că am montat un încălzitor suplimentar pe aer EBERSPACHER (personal mi-a plăcut mai mult ca și WEBASTO) + că din fabrică am încălzitor apă tot de la Eberspacher. Cu încălzitorul auxiliar voi încălzi mașina când staționez și pe timpul nopții va încălzi cortul de plafon. Înainte de pornire, pe canalul meu de YouTube Bertici Attila, voi face o prezentare la echipamente”, a declarat Bertici Attila.

Vă reamintim că Attila a mai realizat două expediții, una în Rusia și una în Asia, ajungând cu Dacia în Oymyakon, polul frigului. De asemenea a mers singur cu o motocicletă de oraș în Alpi, a vizitat 48 de țări, iar pe 15 ianuarie 2022 a pornit într-o nouă expediție, „Dincolo de Cercul Polar”, alături de alți curajoși.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente