29.8 C
New York City
marți, iulie 5, 2022
AcasăLocaleAu mai ramas 2 zile de petrecere la Carei (galerie foto)

Au mai ramas 2 zile de petrecere la Carei (galerie foto)

Astăzi, 10 august la Carei a avut loc deschiderea manifestărilor dedicate zilelor municipiului. La deschiderea oficială, au participat: președintele Consiliului Județean, Adrian Ștef, primarul Careiului Kovacs Eugen, deputatul Ovidiu Silaghi, președintele PSD Mircea Govor, Octavian Petric, președintele PDL Petre Mureșan, vicepreședintele Beniamin Kira, secretarul general Ghilea Sorin, președinta organizației județene PDL de femei Blidar Ileana, Mihaela Kostin și alte personalități ale județului.

Tot în cadrul deschiderii oficiale a avut loc o paradă a majoretelor și a steagurilor, care a pornit din zona Primăriei și s-a îndreptat până în curtea castelului.

Tot în prima zi a sărbătorii zilelor orașului a avut loc o competiție sportivă la tenis de masă și anume Cupa „Villa Karul”, în organizarea  Asociației  Tapo.Alături de sportivii careieni au concurat și cei veniți de la CS Zalău,antrenori Puie Victor și Mureșan Augustin.

Intr-o atmosferă destinsă,aproape fără public din păcate,tinerii aspiranti la titlul de viitor campion au pasat mingea de celuloid până aproape de orele amiezii.

Rezultatele au fost următoarele:

Băieți 8-10 ani

1-Szilagyi Paul-Carei

2-Papp David-Carei

3-Mudure Spiridon-Carei

3-Foch Peter-Germania

Baieti 11-13 ani

1-Balaj Robert-Cluj

2-Muresan Cristian-Zalău

3-Mudure Marcel-Carei

Fete 8-10 ani

1-Barbor Ioana-Zalău

2-Campan Carla-Zalău

3-Onicas Mara-Zalău

Fete 11-13 ani

1-Domokos Reka-Zalău

2-Dari Helga-Carei

3-Codot Patricia-Zalău

3-Gosa Irina-Zalău

4-Safta Henrietta-Carei

Toti participantii au fost recompensati cu diplome si medalii.

Seara s-a încheiat cu concertele trupelor, Desperado, Anda Adam și restul invitaților.

Seria evenimentelor va continua și mâine cu un program diversificat.ziua-careiului (1)ziua-careiului (2)ziua-careiului (3)ziua-careiului (4)ziua-careiului (5)ziua-careiului (7)tenis-de-masa-11-carei

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente