sâmbătă, aprilie 1, 2023
AcasăEconomico-socialBărbatul din Tarna care și-a bătut fiica a fost arestat

Bărbatul din Tarna care și-a bătut fiica a fost arestat

Bărbatul din Tarna care și-a bătut fiica și pe numele căruia a fost emis un mandat de protecție provizoriu, a fost arestat.

Bărbatul nu a respectat distanța față de familie și implicit a încălcat ordinul de protecția, motiv pentru care a fost arestat.

Concret, la data de 30 iulie a.c., polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Gherța Mică, au fost sesizați prin SNUAU 112 de către o femeie, de 39 ani, domiciliată în comuna Tarna Mare, despre faptul că, soțul ei, ar fi încălcat ordinul de protecție emis pe numele său.

Ajunși la fața locului polițiștii au constatat faptul că aspectele sesizate se confirmă, pe numele bărbatului fiind emis ordin de protecție de către Judecătoria Negrești Oaș, pe care acesta l-a încălcat.

În cauză s-a întocmit lucrare penală sub aspectul săvârșirii de către bărbat a infracțiunii de încălcarea de către o persoană împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție a oricăreia din măsurile prevăzute.

Totodată, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore față de bărbat, acesta fiind depus la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, urmând a fi prezentat în fața instanței cu propunere legală.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente