Acasă Sport International Barcelona a câștigat duelul cu Getafe pentru pozția secundă, dar l-a pierdut...

Barcelona a câștigat duelul cu Getafe pentru pozția secundă, dar l-a pierdut pe Jordi Alba

Barcelona a întâlnit sâmbătă pe teren propriu pe ocupanta locului 3 din La Liga, Getafe, meci câștigat de catalani cu scorul de 2 la 1, după ce la pauză a fost 2-0. Însă după această victorie, echipa antrenată de Ququie Setien s-a ales cu pierderea lui Jordi Alba, cel care s-a accidentat, fiind înlocuit în minutul 22, iar AS a estimat deja cât va lipsi apărătorul în vârstă de 30 de ani.

Alba ar urma să stea cel puţin trei săptămâni în afara gazonului, ceea ce înseamnă că va rata El Clasico, împotriva lui Real Madrid, programat pe 1 martie, dar şi turul optimilor de finală din Liga Campionilor, contra lui Napoli, de pe 25 februarie. Jordi Alba, la al optulea sezon în tricoul Barcelonei.

 

Jordi Alba n-ar putea reveni pe teren mai devreme de 7 martie, când este programat meciul cu Real Sociedad, de pe teren propriu.Alba s-a mai accidentat în acest sezon în noiembrie, când a rămas 37 de zile în afara gazonului după meciul cu Slavia Praga (0-0).Fundaşul în vârstă de 30 de ani este la Barcelona din 2012, când a fost transferat de la Valencia pentru 14 milioane de euro.

 

22 de meciuri a jucat Jordi Alba pentru Barcelona în acest sezon, în toate competiţiile. Un gol a marcat Alba pentru catalani în actuala stagiune. 322 de partide şi 16 goluri are Alba de la sosirea la Barcelona.

 

Barcelona s-a chinuit cu Getafe în derby-ul etapei din La Liga. Catalanii s-au impus cu 2-1 și au egalat-o la puncte pe Real Madrid în fruntea clasamentului.

 

Jucătorii Barcelonei i-au făcut o surpriză lui Dembele la meciul cu Getafe. Au intrat pe teren cu tricouri inscripționate cu numele atacantului francez, care ratează tot sezonul din cauza unei rupturi musculare.Griezmann a deschis scorul din pasa lui Messi.

 

Sergi Roberto a dublat avantajul catalanilor în prima repriză. Angel i-a băgat în joc pe oaspeți cu o execuție spectaculoasă. Putea fi 2-2, însă Ter Stegen și-a salvat echipa cu o paradă de zile mari.

- Advertisment -

Cele mai populare

Lansarea proiectului „C2-Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor- Jurnalul de Satu Mare SRL”

S.C. Jurnalul de Satu Mare S.R.L., în calitate de Beneficiar, implementează proiectul „C2-Granturi pentru capital de lucru acordate...

Sprijin pentru participarea pentru prima dată la sistemele de calitate

Anunţă deschiderea apelului de selecţie nr. 2 pentru măsura 3.1 - Sprijin...

„Implementarea SDL în comunităţile marginalizate din teritoriul GAL Tövishát”

„Implementarea SDL în comunităţilemarginalizate din teritoriul GAL Tovishat”, Comunicat conferință lansare proiectAsociaţia Grup de Acţiune...

Cristiano Ronaldo admite că l-a depășit pe legendarul Pele la numărul golurilor înscrise

Cristiano Ronaldo a înscris duminică un hat-trick împotriva formației Cagliari, scor 3 la 1 pentru Juventus, reușind astfel...

Comentarii recente