Acasă Economico-social National Bucuresti cel mai bun oras din lume pentru munca la distanta

Bucuresti cel mai bun oras din lume pentru munca la distanta

Capitala Romaniei a fost desemnata cel mai bun oras pentru munca de la distanta si de acasa, potrivit unui clasament realizat de Broadband Deals, din Marea Britanie .

Pentru a realiza Remote Working Index, Broadband Deals a analizat 5 factori importanti: viteza Internetului, disponibilitatea serviciilor de livrare de mancare, numarul joburilor disponibile ce permit lucrul de acasa, cat costa un laptop si costurile unui trai obisnuit.

Pentru clasament au fost analizate 50 de mari orase din intreaga lume si Bucurestiul a fost desemnat cel mai bun, urmat de Houston, Las Vegas, Atlanta (SUA) si Budapesta.

Potrivit Indexului Broadband Deals, din toate joburile disponibile in Bucuresti, 4.33% din ele pot fi efectuate la distanta (in timp ce San Francisco, capitala tech a SUA, are un procent de 4.29%), oamenii au acces la servicii de livrare de mancare (precum Uber Eats), viteza Internetului e de 52 Mbps, un laptop MacBook costa in jur de 1.444 lire sterline (cu aproape 200 de lire mai mult decat urmatoarele locuri din clasament) si traiul de zi cu zi costa aproximativ 421 de lire sterline pe luna.

“SUA si Europa de Est sunt cele mai bune locuri atunci cand vine vorba de munca la distanta, insa atunci cand vorbim despre numarul de joburi disponibile in acest sector, San Francisco si Bucuresti sunt locurile in care trebuie sa te afli, cu 4% din joburile din aceste orase disponibile la distanta,” au scris Broadband Deals pe propriul site.

Atunci cand vine vorba de polul opus al clasamentului, Roma a fost desemnat cel mai nepotrivit oras pentru munca de la distanta, urmat de Milan, Seul, Paris si Hamburg.

- Advertisment -

Cele mai populare

Sfârșitul unei campanii sfârșite!

Ne aflăm înspre finalul unei campanii electorale, cum n-am mai avut niciodată. Rigorile pandemice au limitat aria acțiunilor...

Interviu cu Ioan Savu, candidat PNL Satu Mare la Camera Deputaților

Reporter: Sunteţi pe poziția doi la Camera Deputaților. Ce șanse aveți? Ioan Savu: Colegii mi-au...

”Mesajul nostru a ajuns la oameni!”Interviu cu Adrian Cozma, candidat PNL Satu Mare la Camera Deputaților

R:Mai este o săptămână și mergem la vot. Sunteți unul dintre viitorii parlamentari ai județului

Echipa PNL Satu Mare – spre o victorie sigură!

Vrem să dăm un semnal foarte clar pentru toţi cetăţenii acestui judeţ: Vrem să facem o altfel de...

Comentarii recente