Acasă Economico-social National Bucuresti cel mai bun oras din lume pentru munca la distanta

Bucuresti cel mai bun oras din lume pentru munca la distanta

Capitala Romaniei a fost desemnata cel mai bun oras pentru munca de la distanta si de acasa, potrivit unui clasament realizat de Broadband Deals, din Marea Britanie .

Pentru a realiza Remote Working Index, Broadband Deals a analizat 5 factori importanti: viteza Internetului, disponibilitatea serviciilor de livrare de mancare, numarul joburilor disponibile ce permit lucrul de acasa, cat costa un laptop si costurile unui trai obisnuit.

Pentru clasament au fost analizate 50 de mari orase din intreaga lume si Bucurestiul a fost desemnat cel mai bun, urmat de Houston, Las Vegas, Atlanta (SUA) si Budapesta.

Potrivit Indexului Broadband Deals, din toate joburile disponibile in Bucuresti, 4.33% din ele pot fi efectuate la distanta (in timp ce San Francisco, capitala tech a SUA, are un procent de 4.29%), oamenii au acces la servicii de livrare de mancare (precum Uber Eats), viteza Internetului e de 52 Mbps, un laptop MacBook costa in jur de 1.444 lire sterline (cu aproape 200 de lire mai mult decat urmatoarele locuri din clasament) si traiul de zi cu zi costa aproximativ 421 de lire sterline pe luna.

“SUA si Europa de Est sunt cele mai bune locuri atunci cand vine vorba de munca la distanta, insa atunci cand vorbim despre numarul de joburi disponibile in acest sector, San Francisco si Bucuresti sunt locurile in care trebuie sa te afli, cu 4% din joburile din aceste orase disponibile la distanta,” au scris Broadband Deals pe propriul site.

Atunci cand vine vorba de polul opus al clasamentului, Roma a fost desemnat cel mai nepotrivit oras pentru munca de la distanta, urmat de Milan, Seul, Paris si Hamburg.

- Advertisment -

Cele mai populare

Primarul comunei Tarna Mare

Ce înseamnă să fii primar?  -E o mare onoare, dar și o mare responsabilitate, pentru că  oamenii din comuna...

Simona Halep a câștigat turneul de la Roma

Simona Halep și Karolina Pliskova au disputat al doilea meci direct dintr-o finală din circuitul WTA la Roma, luni, de la 15:30. Românca noastră a câștigat finala dupa 2...

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Comentarii recente